Blik op de toekomst van zwembaden @Zwembadbranche congres

Op 16 maart vindt het jaarlijks ZwembadBranche Congres weer plaats en zal de zwembranche wederom worden geïnspireerd door een mooie line up van sprekers en diverse workshops. Zoals altijd is dit natuurlijk ook een mooie gelegenheid om weer even bij te praten met oude en nieuwe collega’s.

De dag wordt geopend door Willem Reimers, beter bekend als meneer Reimers de side kick van Herman den Blijker, die als geen ander weet hoe het eigenlijk ‘heurt’. Maar succesvol zijn gaat verder dan goede manieren en met zijn 50 jaar ervaring legt hij op flamboyante wijze de vinger op de zere plek.

Daarna is het woord aan Guido Thys de ‘bedrijfsverloskundige’, zoals hij zichzelf noemt. De notoire dwarsdenker laat op humorvolle wijze zien dat we vooral niet moeten vastroesten in deze nieuwe tijd.

Tot slot het woord aan Jaap Bressers die je inspireert om dromen na te jagen, ook al zit het helemaal tegen. Met zijn pakkende en persoonlijke verhalen laat hij je naar de toekomst kijken en beseffen waar het eigenlijk om gaat.

Daarnaast zijn er workshops
over gastvrijheid in de praktijk, het Business Model Canvas om koers te bepalen, vertelt de nieuwe werkgeversorganisatie WiZZ over hun plannen en wordt er dieper ingegaan op productontwikkeling. Tussendoor is er uiteraard nog de nodige ruimte om collega’s te ontmoeten. Kortom een dag waar inspiratie, netwerken en kennisdelen de
boventoon zullen voeren.

Meer informatie en aanmelden: www.zwembadbranche.nl/congres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *