Binnenkort Chinese dinosauriërs in Burgers’ Zoo

Koninklijke Burgers’ Zoo verrast in de herfstvakantie vanaf zaterdag 10 oktober tot en met zondag 1 november 2015 de bezoekers met circa 25 meterslange dinosaurussen die overal verspreid in het park staan. Vrijwel alle prehistorische monsters grommen en snuiven, knipperen met de ogen en bewegen met de kop en de staart.

Dino1Het Arnhemse dierenpark heeft de levensechte dinosaurussen door een Chinese specialist in Sichuan laten ontwerpen en verschepen. De sfeer wordt ’s avonds verder versterkt door mistmachines, subtiele lichtshows op diverse locaties en een handig gebruikt van lichteffecten om voor de gasten een avontuurlijke expeditie te creëren.

Sfeervolle verlichting ’s avonds
Burgers’ Zoo blijft tijdens ‘Dino’s in the Zoo!’ elke avond extra lang open tot 21.00 uur. Maar ook overdag zijn de dinosaurussen al te bewonderen en kunnen gasten deelnemen aan een speciale dino-speurtocht, die voert langs diersoorten die verwant zijn aan de dinosaurussen. Op de educatieve speurtocht wandelen de bezoekers door de Bush en de Desert, waar het klimaat erg lijkt op de leefomgeving van de dinosaurussen. Bovendien zijn langs de route overal thematische informatieborden over dinosaurussen te ontdekken met bijzondere wetenswaardigheden over deze oerreptielen. Tenslotte heeft ook de horeca het aanbod gethematiseerd rond ‘Dino’s in the Zoo!’

Praktische informatie
‘Dino’s in the Zoo!’ vindt plaats in de herfstvakantie van zaterdag 10 oktober tot en met zondag 1 november 2015 in Burgers’ Zoo. Dagelijks opent het park om 9.00 uur en krijgen abonnementhouders gratis toegang. Het park blijft extra lange open tot 21.00 uur. Dagbezoekers mogen na aankoop van hun entreekaart het evenement dezelfde avond gratis bezoeken, terwijl voor overige fans vanaf 18.00 uur slechts € 10 per persoon betalen.

Meer informatie: www.burgerszoo.nl/dinos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *