Bewust geen Fast-Pass in de Plopsa-parken

In België is politieke ophef ontstaan over de invoering van een Fast Pass bij Walibi; voor € 35,- kun je alle wachtrijen overslaan. (zie Standaard.be) Plopsa laat weten geen Fast-Pass systeem in te voeren. “Iedereen is bij ons gelijk voor de wet. Rijkere kinderen mogen geen voorrang krijgen op minder begoede kinderen.”, reageert Algemeen Directeur Steve Van den Kerkhof vastberaden. “Wij blijven investeren in nieuwe attracties, om ons groeiend aantal bezoekers een aangenaam verblijf te bezorgen. Hoe meer attracties, hoe kleiner de wachtrijen.”

attractie in Mayaland
attractie in Mayaland

Zo opende Plopsaland De Panne in 2010 Mayaland met 10 indoorattracties en een bijkomende capaciteit van 1500 bezoekers per uur. Op 1 juli opent in Plopsaland De Panne Wickieland, een Vikingbaai met twee nieuwe attracties. De extra capaciteit van de nieuwe themazone is 1200 mensen per uur.

Op drukke dagen worden de openingsuren van de Plopsa-parken aangepast. Zo sloot Plopsaland De Panne tijdens het voorbije weekend de deuren om 20 uur in plaats van 18 uur.

Meer informatie: www.plopsa.be

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *