Belevenis fietsroutes nu ook op de Veluwe

De Vries Kartografie uit Assen heeft ‘Arthuur belevenis fietsroutes’ geïntroduceerd op de Veluwe. Dit in navolging van 3 andere regio’s. Op ruim 30 locaties op de Veluwe kan gestart worden met fietsroutes met een avontuurlijk regionaal verhaal.

Arthuur's Routeverhalen VeluweDe verhalen worden verteld vanuit het perspectief van Arthuur, een fictieve verteller. Zijn Veluwse avonturen en belevenissen geven op een vlotte manier het verhaal van de Veluwe weer. De Arthuur fietsroutes gaan langs mooie en interessante locaties. Zo laat het routeverhaal Arthuur, Zandgraaf van de Veluwe, de fietser de strijd tegen het zand op de Veluwe en de Veluwerand ervaren.

Fietsroutekaart
Arthuur’s Routeverhalen bestaat uit een gratis fietsroutekaart met fietsknooppunten en een bijbehorende routeverhalen brochure. Op de fietskaart staan 3 Arthuur fietsroutes met in de brochure de 3 bijzondere fictieve Veluwse verhalen. Naast deze drie routeverhalen zijn in het routeverhalen boekje ook kortingsbonnen van deelnemende bedrijven opgenomen. Tevens zijn Arthuur’s Routeverhalen Veluwe als gratis route App beschikbaar en interactief te lezen en te downloaden op de website. De fietsrouteverhalen kunnen met zijn tweeën, drieën of in groepsverband worden gefietst.

De rol van ondernemers
In de verhalen spelen de deelnemende startlocaties ook een rol. Bij de deelnemende bedrijven kan men gratis de Arthuur fietsroutekaart en de routeverhalen krijgen. Startpunten en pleisterplaatsen, herkenbaar aan de Arthuur sticker, van Arthuur’s Routeverhalen Veluwe zijn te vinden op de website.

Arthuur’s Routeverhalen waren al beschikbaar voor Waterreijk Steenwijkerland, Drenthe en Kop van Drenthe. Dit voorjaar gaat vernieuwd worden Arthuur’s Routeverhalen waterreijk Steenwijkerland en gaan Arthuur’s Routeverhalen verschijnen in het Vechtdal en Zuid-Limburg.

Meer informatie: www.arthuur.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *