Apeldoorn krijgt in 2019 een Family Entertainment Center

Medio 2019 krijgt Apeldoorn een Family Entertainment Center aan de Dubbelbeek (Malkenschoten) in Apeldoorn. In dit FEC komen onder andere een elektrokart indoor- en outdoor kartbaan, een Lasertag ruimte, een Multi Escaperoom en Glow Bowling banen. De activiteiten richten zich op gezinnen met kinderen vanaf ca. 8 jaar, studenten, groepen, bedrijfsuitjes en toeristen / dagrecreanten. In september start de bouw van het centrum.

Het Family Entertainment Center krijgt de naam ZERO55 Apeldoorn. Onder de naam ZERO55 is eind 2017 al een vestiging geopend in Enschede. ZERO55 verwijst naar het kengetal van Apeldoorn: 055, de oorsprong van het concept.

Manager Peter Plantenga van ZERO55 Apeldoorn: “De Dubbelbeek ontwikkelt zich snel als sport- en recreatiegebied en is door de ligging nabij snelwegen goed bereikbaar. Door de verscheidenheid in het aanbod wordt de aantrekkingskracht groter wat gunstig is voor de verblijfsduur. Gasten kunnen kiezen uit een gevarieerd leisure-aanbod, ook bij slecht weer. Er is gekozen voor deze locatie omdat Aquacentrum Malkander en Kinderparadijs Malkenschoten (Binky) ook aan de Dubbelbeek gevestigd zijn. Van beide accommodaties ligt de exploitatie bij Accres, die ZERO55 ook initieert. Hierdoor ontstaat er synergie op allerlei vlakken, maar vooral in de beleving en in het programma-aanbod voor de bezoekers”.
Jacob Kolk, algemeen directeur van Nieuwenhuis Bouwbedrijf uit Rijssen: “Wij zijn trots om samen met Accres dit prachtige project van A tot Z te realiseren”. Zonnepanelen op het dak van het pand gaan een deel van de benodigde stroom leveren.

Opening medio 2019
De opening van ZERO55 staat gepland medio 2019. Volg de ontwikkelingen van ZERO55 Apeldoorn via zero55.nl

Meer informatie:
www.accres.nl
www.nieuwenhuisbouwbedrijf.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *