2-Daagse studiereis dagrecreatie: ‘Het beste van Nederland en België’

Pleisureworld organiseert weer een 2-daagse studiereis; dit jaar op dinsdag 16 en woensdag 17 april. Centraal staan inspiratie, passie voor het vak en netwerkontmoetingen met toonaangevende hoofdrolspelers uit de leisure industrie. Dit jaar komt ‘Het beste van Nederland en België’ aan bod.

pleisureworld-2daagsestudiereisNederland staat bekend om de grote dichtheid van attracties. Dat betekent zware concurrentie voor de aanbieders, maar ook een enorme impuls om met originele en vernieuwende concepten toe te treden tot de markt. De kwaliteit van de dagrecreatie in Nederland blijkt wel uit de internationale prijzen die Nederlandse bedrijven bijna jaarlijks ophalen bij de internationale IAAPA awards.

Pleisureworld organiseerde afgelopen jaren diverse nuttige en succesvolle netwerk-studiereizen: You can’t miss it (2012), Big Five (2011), Jubileumreis Innovatie in dagrecreatie (2010), Studio 100 en de Plopsa parken (2009), Het wonder van Wangerland (2008), De Oostappen Groep (2006) en Het geheim van Hennie van der Most (2005).

Deze 2-Daagse Studiereis biedt een unieke kans voor een kijkje achter de schermen van Sneeuwattractiepark Skidôme, Indoor Skydive Roosendaal, Bellewaerde Park, Plopsa de Panne, Bobbejaanland, Familiepark Aquabest/ Dippiedoe en Safaripark Beekse Bergen. Een bijzondere studiereis voor de beslissers uit de branche van recreatie en toerisme met een bezoek aan bijzondere uitstapjes naar unieke belevingen.

Meer informatie en aanmelden: www.pleisureworld.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *