De Bijenberg uitgeroepen tot ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2023’

B&B De Bijenberg in het Overijsselse Dedemsvaart is verkozen tot Beste Bed & Breakfast van Nederland 2023. De accommodatie dankt de titel vooral aan de luxe voorzieningen en wellnessfaciliteiten. Ook wordt de B&B door gasten van Bedandbreakfast.nl beloond met een 9,7.

“Een vakantie of weekendje weg bij een B&B in Nederland is populairder dan ooit, waarbij De Bijenberg het summum is voor liefhebbers van luxe B&B’s!”, aldus Hanny Arens, voorzitter van Stichting Bed & Breakfast Nederland. “Gasten vertoeven hier op een prachtig landgoed, in fraaie gastenverblijven waar het hen aan niets ontbreekt. De hot tub, sauna, gym, tennisbaan én het uitgebreide streekontbijt zijn de overtreffende trap.” 

Winnaars per categorie

De diversiteit van B&B’s varieert van eenvoudig tot zeer luxe. Daarom zijn er naast de hoofdprijs in de categorie 5 tulpen, ook winnaars verkozen in de categorieën 2 tot en met 4 tulpen. De winst is toegekend op basis van een objectieve normen- en scorelijst, in combinatie met een persoonlijk bezoek van een mystery guest. Voor het totaalbeeld van de kwaliteit en gastvrijheid die de B&B’s bieden, tellen ook de reviewcijfers mee die gasten geven op Bedandbreakfast.nl. Dit zijn de winnaars per klasse:

  • Winnaar categorie 5 Tulpen: De Bijenberg in Dedemsvaart (Overijssel)
  • Winnaar categorie 4 Tulpen: DreamZzz in Kaatsheuvel (Noord-Brabant)
  • Winnaar categorie 3 Tulpen: By Ann in Noordeloos (Zuid-Holland)
  • Winnaar categorie 2 Tulpen: B&B de Roem van Altena in Uitwijk (Noord-Brabant)

Meer informatie voor B&B ondernemers; www.bedandbreakfast.nl/blog/eigenaren/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *