De Betteld opent in Zweden haar vijfde vakantiepark

De Betteld opent dit jaar een nieuwe vestiging in Zuid-Zweden. De nieuwste aanwinst is een camping gelegen in een mooi groot dennenbos aan een prachtig meer. Vanaf zeven februari kunnen mensen online boeken.

Vincent en Elma van Willigen met hun dochters runden het park de afgelopen twaalf jaar. Ze zochten opvolging en nu neemt De Betteld dit unieke initiatief over.

De Betteld staat bekend om hun mooie programma’s met een christelijke inhoud. Elma en Vincent brachten ook daar al die twaalf een programma met een geestelijke meerwaarde. Denk daarbij kinderwerk, jeugdwerk en ontmoetingen voor de volwassenen. Op de camping staat een prachtig klein kerkje voor de meetings. Jannita en Gerhard Hobelman zijn er eind 2022 gaan kijken en zijn erg enthousiast over de mogelijkheden aldaar.

Het terrein is twintig hectare groot, maar de camping is voorlopig kleinschalig met enkele tientallen kampeerplekken en een paar verhuurobjecten zoals toercaravans en een Zweedse stuga. De camping is dit jaar net zoals in het verleden alleen open in juli en augustus. Zoals je van de Betteld mag verwachten zal alles langzamerhand gaan groeien en verder opgebouwd en uitgebreid worden. Dat is steeds gebeurd bij alle overnames. Er wordt samengewerkt met de lokale kerk die daar in de buurt een groepsaccommodatie heeft.

Meer informatie: www.betteldsweden.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *