Cuber combineert de service van een designhotel met de vrijheid van een vakantiehuis

Roompot en Break Away Concepts lanceren samen het nieuwe vakantieconcept Cuber. De eerste 30 luxe design Outdoor Suites worden nog dit jaar gerealiseerd aan de voet van het Nationale Park de Hoge Veluwe.

Er zijn plannen om nog minstens 4 andere locaties in Nederland te openen.

Cuber richt zich o.a. op de millennials – zij die grofweg geboren zijn tussen 1980 en 2000. Uit onderzoek blijkt dat zij zeer duidelijke wensen heeft. Met een absolute focus op het opdoen van nieuwe ervaringen en een drang naar (visuele) ontdekkingen prijken vakantieparken zelden helemaal bovenaan hun lijst met zoekopdrachten wanneer millennials met twee personen plannen te reizen. Cuber brengt hierin verandering.

Danny paerl van Cuber legt op Linked-in uit: “Het is een merk voor de Flashpacker; millennials die op zoek zijn naar verrijking door het opdoen van nieuwe ervaringen en ontdekkingen. Het beantwoordt hun duale behoefte van enerzijds vrijheid en privacy versus alles binnen handbereik. De Cuber app helpt je met een persoonlijke lokale Guide om 24/7 🕛 het beste uit je verblijf te halen. Zo geeft die tips over de must sees en hidden gems, maar staat die ook voor je klaar voor vragen over je Suite of bij te boeken services.”

Alle vrijheid en instant-service

Roompot en Break Away Concepts lanceren onder andere voor die millennials een nieuwe vakantie-ervaring. Cuber zal individuele service van een designhotel en vrijheid van een vakantiehuis midden in de natuur bieden wanneer men met twee personen even weg wil. Cuber staat voor een individuele vakantiebeleving voor een doelgroep die vooral erg gevoelig is voor privacy en ook geen compromissen sluit als het om service gaat. Instant, in no time, onmiddellijk graag!

Een persoonlijke lokale Guide helpt hen 24/7 via de Cuber app om de allermooiste ervaringen uit hun verblijf te halen en rijker huiswaarts te keren, met enkele leuke beelden die dan op Instagram belanden. De lokale Guide kent de omgeving op zijn/haar duimpje en weet gasten de weg te wijzen naar de must sees in de omgeving en de verborgen parels waar bijna niemand komt. Hij helpt hen uiteraard ook bij het boeken van dat restaurant dat heerlijke en prachtige maaltijden serveert, maar heeft natuurlijk ook het antwoord op elke praktische vraag over de Outdoor Suite in zijn broekzak. Correctie, in de vingers, want alles gebeurt via de app.

Veel faciliteiten: de omgeving

De vele faciliteiten die millennials aan een vakantiepark koppelen – en ze net daarom vermijden – zal men bij Cuber niet vinden. Er is dus geen receptie, speeltuin met luidruchtige kinderen of animatie. Bij Cuber is de omgeving de grootste faciliteit. En die leren gasten snel ontdekken dankzij de lokale Guide via de app, inclusief de beste lokale ervaringen die Cuber bij lokale partners selecteerde. Verwacht men toch een heerlijk ontbijt op bed, net als in het designhotel? De lokale Guide regelt het!

Luxe en design suites in de ongerepte natuur

De term ‘vakantiewoning’ is absoluut een understatement wanneer men het over de Outdoor Suites van Cuber heeft. Grote glaspartijen laten de gasten één worden met de omgeving, terwijl ze van het comfort en de warmte van de Outdoor Suite genieten. Al dan niet met een heerlijke kop koffie of een glas frisse witte wijn in de hand. Douchen gebeurt onder de regendouche met glazen dak, alsof het water uit de hemel valt. De enige discussie die gasten zouden kunnen hebben, is of de zonnewering, die ook als gordijn dienstdoet, ‘s nachts dicht moet. Vanuit het kingsize bed heeft men namelijk een waanzinnig uitzicht op de ongerepte natuur waarin de Outdoor Suites van Cuber staan. Maar ook daar heeft men aan gedacht. Gasten hoeven hun bed absoluut niet uit om de gordijnen te openen of te sluiten. Net als het slot van de voordeur, de verlichting en de airco, bedient men de zonnewering met de Cuber app.

30 Outdoor Suites in de Veluwe

Cuber opent zijn eerste locatie al dit jaar. Het tijdstip is natuurlijk niet toevallig gekozen. In volle coronatijd hunkert de doelgroep naar die buitengewone ervaringen en fantastische ontdekkingen, in eigen land natuurlijk. Daarom zal men al 30 individuele Outdoor Suites aan de voet van het Nationale Park de Hoge Veluwe vanaf maart 2021 gaan  realiseren.

De ambitie is om de komende 5 jaar op nog minstens 4 andere locaties Cuber Outdoor Suites te openen. Uiteraard allemaal op bijzondere plekken in ongerepte natuur.

Over Cuber

Cuber is een merk van Break Away Concepts; een bedrijf onder leiding van innovatief ondernemer Danny Paerl, die ook het beheer voert over Bungalowpark Hoenderloo en afgelopen jaar Glamp Outdoor Camp realiseerde. Glamp Outdoor Campp was zo’n groot succes dat deze formule het komend seizoen op meer dan 6 verschillende locaties draait.

Meer informatie: www.cuber.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *