Citymarketing Tilburg zet de stad op de kaart als toeristische hotspot

Tilburg Vakantiestad lanceert de Ticket to Tilburg Pas. Met deze pas wil men zich profileren als vakantiebestemming, met als aantrekkelijke meerwaarde; aanbiedingen bij verschillende winkels, horecagelegenheden en musea in Tilburg.

Doloris Rooftopbar

De pas biedt o.a. kortingen op kortingen op tickets voor attracties in Tilburg en de omgeving zoals Doloris Meta Maze, de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen.

Tilburg is dé vakantiebestemming van 2021
Terrassen, parken, een boulevard, fruitige cocktails én een volle agenda. Nu Nederland stapsgewijs en gecontroleerd weer levendiger wordt, lanceert Citymarketing Tilburg (CMT) de campagne ‘Tilburg Vakantiestad’. Doel van de campagne is om inwoners en mensen uit andere regio’s te verleiden hier hun vakantie door te brengen. Vanzelfsprekend passend binnen de RIVM-regels, om de veiligheid en gezondheid van de vakantiegangers te waarborgen. 

CMT organiseert met Tilburg Vakantiestad een zomer vol met spectaculaire kortingen. Daarnaast vind je tijdens de vakantieperiode bij winkels, horeca en musea kaartenrekken met gratis stadsplattegronden én ‘Groeten uit Tilburg’ ansichtkaarten.

Meer informatie: www.tickettotilburg.com/nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *