Citymarketing Leiden introduceert een digitale marketing toolbox

Leiden Marketing geeft journalisten veel meer de regie in handen als het gaat om het verzamelen van content voor artikelen. Zij ontwikkelden in opdracht van Economie071 een gratis digitale marketing toolbox. Hierin zijn honderden speciale facts & figures over de economische 071-regio verzameld. Naast journalisten kunnen ook bedrijven, overheden, kennis- en onderwijsinstellingen hier nut van hebben bij acquisitie-, wervings- en promotieproposities in tenders en bidbooks.

Visual Toolbox071Martijn Bulthuis, directeur Leiden Marketing: ‘De toolbox kan het verschil maken als je in de race bent om een Amerikaans congres binnen te halen. Door bijvoorbeeld de labels ‘Congres’, ‘Verenigde Staten’ en ‘Bioscience’ in te voeren krijg je alle themapagina’s met relevante informatie aangereikt. Vaak zijn dit indrukwekkende feiten en leuke wetenswaardigheden.’

Slim zoeken
Toolbox071 bestaat uit ruim 100 thema’s aangevuld met 500 uitgewerkte wetenswaardigheden, zoals ‘Wist u datjes’ en rankings. De gebruiker kan via labels binnen de thema’s slim zoeken en combineren. Met vrij zoeken komen geïnteresseerden zelf op onverwachte combinaties. Nadat de gevonden informatie in een winkelmandje is verzameld kan deze eenvoudig voor verdere bewerking worden gedownload en opgeslagen als Word- of tekstbestand.

Economie071
Het realiseren van Toolbox071 is een actie uit de Economische Agenda Leidse Regio onder de naam Economie071. Dertien partners werkten samen om de economie in de Leidse regio te stimuleren. In de komende jaren wordt er gewerkt aan acht concrete acties, waaronder regiomarketing.

Meer informatie: www.toolbox071.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *