CityKamp- powered by Huttopia opent eerste locatie buiten Frankrijk in Nederland

Aan de rand van Valkenburg en op steenworp afstand van Maastricht, is eind vorige maand de allereerste CityKamp in Nederland geopend. Camping Valkenburg/Maastricht (De Bron) is tevens de eerste locatie van CityKamp buiten Frankrijk.

Actueel: de aankondiging van de opening van een camping in Valkenburg komt op een moment dat de regio zwaar te lijden heeft onder wateroverlast. Alhoewel het park wat hoger is gelegen en niet is ondergelopen zijn er wel gevolgen voor de verhuur: “De rentals zijn gewoon open dit weekend maar de staplaatsen zijn gecanceld uit voorzorg.”

d.d. 16-07-2021

CityKamp (powered by Huttopia) staat voor stadscampings in het groen, en deze omschrijving gaat helemaal op voor de nieuwe bestemming in Zuid-Limburg. De camping in prachtig, bosrijk gebied is een ideale uitvalsbasis voor iedereen die de stad wil ontdekken, maar graag slaapt in de frisse lucht. Met een nieuwe receptie, een gezellig centre de vie, nieuw aangelegd zwembad, speeltuin en nieuw sanitair is deze nieuwe camping in Limburg klaar voor een mooi zomerseizoen. De locatie is het hele jaar geopend voor gasten.

CityKamp is blij met de nieuwe aanwinst. ‘Deze locatie is een prachtige toevoeging in ons aanbod. Zuid-Limburg is een mooi stukje Nederland dat voor veel mensen toch een gevoel van ‘buitenland’ met zich meebrengt. De camping ligt in het bos aan de rand van Valkenburg – je loopt zo het centrum in -, heeft ontzettend veel groen en Maastricht is ook maar 6 km verderop’, vertelt een enthousiaste manager Nederland Samuel Lafforest van de Huttopia Groep.

Citykamp Valkenburg

Gelegen in het zuiden van Limburg, op nog geen 2 km van Valkenburg en 15 km van Maastricht, heet Camping Valkenburg – Maastricht (De Bron) haar gasten vanaf heden van harte welkom. De camping heeft onder andere 15 trappeurs (met badkamer), 15 canadienne tenten (zonder badkamer), 10 pipowagens, 11 chalets ‘Victoria’ (met één slaapkamer) en meer dan 30 chalets ‘Evasion’ (voor vijf personen met twee slaapkamers) in de verhuur. Stuk voor stuk mooie, eigentijdse accommodaties van alle gemakken voorzien en in het hart van de natuur! Daarnaast zijn er meer dan 300 verschillende staanplaatsen voor een verblijf met eigen accommodatie. De perfecte bestemming voor een vakantie in het groen.

Het concept Citykamp

Citykamp is een netwerk van campings om te verblijven in het hart van steden en is onderdeel van de Huttopia Group. Er zijn op dit moment zes citykamps in Frankrijk en Nederland. Ze zijn te vinden nabij Parijs, Lyon, Straatsburg, Colmar, Angers en de meest recente nabij Maastricht. Kenmerkend aan de campings van Citykamps is hun unieke ligging nabij een stad maar met de rust van een natuurverblijf en het comfort van thuis. Citykamp is een onderdeel van de Huttopia Groep en opent hiermee de tweede locatie in Nederland, naast de recent geopende Huttopia camping De Roos in het Drentse Beerze.

Meer informatie: www.citykamp.com/nl/valkenburg/

Zie ook: Stap naar Nederland is succes voor Franse keten Huttopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *