Camping Praktijkdagen dit jaar regionaal én voor de hele hospitalitysector

Afgelopen jaren organiseerde Pleisureworld één keer per jaar en Camping Praktijkdag; steeds weer op een andere inspirerende locatie. Dit jaar worden er meerdere praktijkdagen in de regio georganiseerd, startend op 18 maart bij Malkenschoten in Apeldoorn; de leukste kinderboerderij van Nederland. De nieuwe evenementenreeks ‘Adventure in the Park’ is bedoeld voor de hele hospitalitysector.

Mascotte Binky van Malkenschoten
Mascotte Binky van Malkenschoten

Kijken door de bril van bezoekers
Crisis, faillissementen, toename van kostenbesparende maatregelen. Het lijkt er allemaal niet leuker en persoonlijker op te worden. En dat terwijl hospitality juist in deze tijd zo belangrijk is. Het is voor ondernemers in recreatie dé manier om zich als organisatie te onderscheiden. En het levert vaak meer op dan dat het kost.
Ondernemers leren tijdens deze dag eens echt te kijken door de ogen van hun gasten en bezoekers. Waar liggen de verbeterkansen? Tijdens de dag gaan deelnemers aan de slag met concrete tips en trucs om zelf met hun medewerkers aan de slag te gaan.

Interactieve workshops
Naast lezingen van enkele collega bedrijven worden tijdens het middagprogramma diverse interactieve workshops georganiseerd. Deelnemers maken kennis met het begrip ‘superpromoter’, leren alles over de H-factor en wat de rol van social media kan betekenen bij het opbouwen van klantrelaties.

Leukste kinderboerderij van Nederland!
De Praktijkdag vindt plaats bij Kinderparadijs Malkenschoten in Apeldoorn. Deze kinderboerderij maakt momenteel zelf een professionaliseringsslag door en profileert zich sinds kort als ‘Leukste kinderboerderij van Nederland’. Het management vertelt deze dag hoe zij de transformatie hebben aangepakt. Een kijkje achter de schermen maakt onderdeel uit van het programma.

Over de Praktijkdag
“Adventure in the Park’ is er voor iedere ondernemer die werkzaam is in hospitality. Deze dag is een initiatief van Pleisureworld en wordt georganiseerd in samenwerking met belevingsexperts Anja Maas (Overbuur) en Ilse van der Put (NoTecho).

De volgende editie van ‘Adventure in the Park’ staat gepland op 20 mei

Meer informatie is te vinden via pleisureworld.nl/events/adventure-in-the-park

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *