Campagne Welkom op het water van start

Met een muisklik is gisterenmiddag de Welkom op het waterfilm van HISWA Vereniging officieel in première gegaan. Twee hoofdrolspelers uit de film deden dit samen met Geert Dijks, directeur van HISWA Vereniging. De film vormt samen met de Welkom op het water-stand op de HISWA te water, de eerste elementen van de nationale watersportcampagne, powered by HISWA.

welkom op t waterDeze campagne is hard nodig: er moeten meer watersporters komen. De watersport vergrijst en als de sector de handen niet ineen slaat, leidt dit tot een krimp van de markt. De wereld op het water biedt een totaal andere beleving dan de wereld van alledag. Dat is de boodschap die centraal staat in de Welkom op het water-campagne.

Centrale boodschap: elke watersport is dichtbij
De campagne is een belangrijk onderdeel uit het nieuwe HISWA Strategische Plan 2015-2017. In de campagne ligt de nadruk op het enthousiasmeren van nieuwe watersporters. Bijvoorbeeld jongeren die al varen of gevaren hebben met (groot)ouders, en gezinnen die wel eens meevaren met anderen of vroeger als kind gevaren hebben. Watersporten is fantastisch, verrassend, laagdrempelig, het is vaker dan mensen denken om de hoek, en er is voor elk budget wat wils. Dat is wat deze doelgroep in de film krijgt voorgeschoteld. Met als uiteindelijk doel dat ze de weg vinden naar de HISWA-bedrijven voor het kopen of huren van een nieuwe of gebruikte boot, kano of SUP, het nemen van een zeilles en het huren van een ligplaats.De film wordt ingezet als promo op bijeenkomsten, evenementen en social media.

Meer informatie: www.hiswa.nl/voor-watersporters/welkom-op-het-water

Eén reactie

  1. Wij hebben bijna 40 jaar HEERLIJK gezeild en zijn nu lui met een camper, zoals zovelen van onze leeftijd. Ons schip vaart echter nog volop op zee, deze zomer Kanaaleiland e.d., want . . . . onze dochter heeft ‘,m en zeilt met haar gezin. Dat zouden meer ouders moeten doen, alvast een beetje “erfenis” . . . en je geniet er zelf ook van. Oh ja, haar “klacht”: er zijn zo weinig jonge gezinnen op het water, vroeger waren dat er veel meer! Alleen huurders en die varen soms zo ongelukkig, daar zouden regels voor moeten komen. Al was het maar voor de etiquette.
    Kortom: het water is heerlijk, alleen staan wij nu aan het water. Fijn dat er zoveel jachthavens zijn met camperplaatsen. Heel fijn . . . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *