Buitensportbedrijven focussen op veiligheid bij de start van het seizoen

Dinsdag 15 maart jl. vond de jaarlijkse praktijkdag voor de gecertificeerde Buitensportbedrijven (VeBON) die zijn aangesloten bij HISWA-RECRON, de ondernemersorganisatie voor watersport en recreatie, plaats.

Met deze dag start voor veel buitensportbedrijven het outdoorseizoen. Na twee jaar geen praktijkdag en moeilijke coronajaren voor de buitensportsector was het nu weer tijd om te ontmoeten, te verbinden en kennis te delen.

HISWA-RECRON organiseerde voor de buitensportondernemers en hun instructeurs deze praktijkdag bij Holland Evenementen Groep in Zoelen. Bij outdooractiviteiten staat veiligheid altijd voorop. Daarom waren – naast lezingen en presentaties – ook de workshops – Archery Tag, Controle klimmaterialen en Wipeout – gericht op met name veiligheid. De dag werd afgesloten met klimwandactiviteiten en tokkelen over het water met de langste zipline van Nederland.

Charlotte de Baat, manager bedrijfsgroep buitensport: “Het was een geslaagde en leerzame dag waarbij ontmoeten en verbinden een grote rol speelden. De ondernemers konden goed met elkaar netwerken en ervaringen uitwisselen. Met veel inspiratie en nieuwe inzichten op het gebied van veiligheid zijn onze buitensportbedrijven optimaal voorbereid op het komende seizoen.”

Meer informatie: www.vebon.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *