Bouwfase gestart voor Woezel & Pip park Familie Resort & Avonturenpark De Tovertuin

De bouw van het nieuwe Woezel & Pip park in Hoogerheide, Familie Resort & Avonturenpark De Tovertuin, is op zaterdag 21 september 2024 officieel begonnen. Eigenaar van het nieuwe park, Michael van Hoorne, en Wethouder Schuurbiers van de gemeente Woensdrecht waren hierbij aanwezig. Zij gaven symbolisch de sleutel van het park aan de lieve hondjes Woezel en Pip, die daarmee het startsein kregen om hun nieuwe wereld te bouwen.

Met deze handeling werd een belangrijke mijlpaal bereikt in de transformatie van het huidige vakantiepark Familyland naar een het nieuwe gethematiseerde familiepark, dat in 2026 de eerste bezoekers zal verwelkomen.

Naast de officiële start van de bouw werd ook een expositie geopend. De afgelopen maanden hebben mensen uit de regio historische foto’s van het vakantiepark en het omliggende gebied in kunnen leveren bij het vakantiepark. Deze foto’s worden nu tentoongesteld en liggen naast de toekomstplannen voor het park, wat een unieke impressie geeft uit het verleden en de toekomst. De expositie is vanaf nu voor iedereen toegankelijk. Daarbij kan er de komende maanden nog volop gebruik worden gemaakt van de faciliteiten van het park. De horeca en bowlingbaan blijven open tot 1 januari 2025 en zullen daarna dichtgaan om verbouwd te worden. Het zwembad is al wel gesloten vanwege groter onderhoud.

Van Hoorne Studios, eigenaar van het geliefde kindermerk Woezel & Pip, kondigde in februari aan een overeenkomst te hebben gesloten voor de aankoop van vakantiepark Familyland. Deze locatie zal omgetoverd worden tot een fantasierijke plek voor families met kinderen in de leeftijd tot 10 jaar, volledig in het teken van de hondjes Woezel en Pip en hun vriendjes. Het park, dat in 2026 zijn deuren opent, bestaat straks uit een themapark met verschillende attracties en een vakantiepark met gethematiseerde verblijfsaccommodaties. Familie Resort & Avonturenpark De Tovertuin belooft een welkome wereld te worden waar iedereen zichzelf mag zijn.Over Woezel & Pip

Woezel & Pip zijn al jarenlang een van Nederlandst populairste kindermerk. Woezel en Pip zijn twee jonge hondjes en elkaars beste vriendjes. Ze wonen in de magische Tovertuin met hun vriendjes Buurpoes, Charlie, Molletje en Vlindertje. Alle vriendjes staan altijd voor elkaar klaar en dat maakt de Tovertuin de leukste en veiligste plek om van alles over het leven het leren. De vriendjes uit de Tovertuin zijn niet alleen elkaars allerbeste vriendjes, maar ook die van ieder kind. Het merk kwam in 2023 in handen van Van Hoorne Studios en ontwikkeld sindsdien hard door. Zo krijgen zij niet alleen een eigen park, maar komen de hondjes dit najaar ook naar het theater met een nieuwe familievoorstelling, hebben zij een eigen paradewagen gekregen op Familie Resort Molenwaard en zal in 2025 hun eerste live-action film te zien zijn in de bioscoop.

Bron en meer informatie: www.vanhoorne.com

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *