Bouw van Landal De Brabantse Wal in Roosendaal kan eindelijk starten

Projectontwikkelaar Kopare kan eindelijk van start gaan met de bouw van 97 luxe vakantiehuizen en tien tiny houses op het park Landal De Brabantse Wal, op de grens van Bergen op Zoom en Roosendaal. Omwonenden besloten recent om hun bezwaren in te trekken. De bouw gaat in mei 2023 van start.

.

Landal De Brabantse Wal wordt gerealiseerd op de locatie van de voormalige camping Heidepol die in 2019 ter verkoop werd aangeboden. Oorspronkelijk lag er een plan voor 151 recreatiewoningen, maar dat is teruggebracht naar 107 eenheden.

Klaas Odink, directeur van Kopare, reageert opgelucht: “We hebben hier een prachtige locatie die het verdient om een mooie invulling te krijgen. We hebben erg ons best gedaan om aan de bezwaren van de omwonenden tegemoet te komen. Zo is de planning qua aantal kavels iets teruggeschroefd en hebben we extra onderzoek laten doen naar de gevolgen van onze nieuwbouw op de natuurlijke omgeving.”

De eerste paal gaat half mei 2023 de grond in en de verhuur via Landal staat gepland voor het jaar 2024. Naast de 107 comfortabele verhuureenheden in een natuurlijke setting, krijgt het park o.a. nog een mooie horecavoorzieningen en een spraypark voor kinderen. Voor het verdere vermaak van de vakantiegasten zijn er in de mooie natuurlijke omgeving voldoende mogelijkheden, w.o. een bezoek aan landgoed De Wouwse Plantage.

Meer informatie over het nieuwe vakantiepark: www.brawal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *