Boot Holland krijgt in 2018 een recreatiepaviljoen

De beurs Boot Holland, van 9 t/m 14 februari in Leeuwarden krijgt in 2018 voor het eerst een Recreatiepaviljoen. Het twee jaar geleden geïnitieerde Funpaviljoen leek in eerste instantie niet helemaal te stroken met het no-nonsense karakter van de beurs. Toch was dit achteraf een schot in de roos, want funsporten zoals kiten en suppen zijn hot.

Ook recreatieve bestemmingen
In de editie van 2018 wordt het Funpaviljoen onderdeel van een bredere opzet, want nu maakt het deel uit van het Recreatiepaviljoen. Zoals de naam al doet vermoeden zijn bedrijven uit deze watersporttak hier vertegenwoordigd. Te denken valt aan charterbedrijven, VVV’s, jachthavens, campings aan het water en vermaakcentra. Anouk Kuperus, beursmanager van Boot Holland: “Natuurlijk houden we vast aan onze principes, want daar heeft Boot Holland zijn succes aan te danken. Maar dit bekent niet dat je niet moet openstaan voor nieuwe ontwikkelingen. Suppen en kiten staan in het middelpunt van de belangstelling. Die groep moeten we een platform bieden. Daarnaast worden reisdoelen steeds belangrijker. Waar kun je in een korte tijd naartoe met je boot. Dat willen we graag laten zien, ook omdat we daarmee het aanbod completer maken.”

Hetgeen niet betekent dat het fundament uit het oog wordt verloren. Nog steeds vormt de staalbouw het hart van Boot Holland. Dit samen met sloepen, tenders, consoleboten, rubberboten, polyester kajuitboten, toebehoren als navigatie en kleding, (open)zeilboten, cartografie, verzekeringen, accessoires, (buitenboord)motoren, watersportverenigingen en -organisaties zorgt voor een breed aanbod én voor het succes van Boot Holland.

Boot Holland is de aftrap van het watersportseizoen en wordt gehouden van vrijdag 9 tot en met woensdag 14 februari in het WTC Expo Leeuwarden.

Meer informatie: www.boot-holland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *