Bioscoopfilm ‘Het feest van tante Rita’ opgenomen op Camping De Beerze Bulten

De musicalfilm ‘Het feest van tante Rita’ maakt dankbaar gebruik van de muziek die dankzij animatieprogramma’s op veel campings populair is geworden w.o. Tsjoe Tsjoe Wa, Dans Met Tante Rita, en Theo, Theo. De Overijsselse camping De Beerze Bulten is het decor voor (een deel van) de film.

De musicalfilm is een knotsgek, grappig avontuur vol met bekende Minidisco-hits. Minidisco heeft meer dan 1,3 MILJARD views op YouTube waarvan alle kids en ouders de liedjes kunnen meezingen. Denk aan hits als; Tsjoe Tsjoe Wa, Dans met Tante Rita, Theo Theo, Coco Loco en Dieren in de Dierentuin.

De cast van ‘Het Feest van Tante Rita’ bestaat uit tal van bekende namen w.o. Edsilia Rombley, Najib Amhali, Edo Brunner, Esther Mbire, Sil van der Zwan, Lucretia van der Vloot als Tante Rita, Ridder van Kooten, Pim Muda, Tooske Ragas, Piet Tomassen, Lonneke van Krimpen, Channah Hewitt, Remi de Smet en een guest appearance van Jack van Gelder.

Beerze Bulten is blij met de samenwerking

Johanneke Hagedoorn van De Beerze Bulten spreekt van “…een hele leuke samenwerking. De crew van 40 man is hier negen dagen op bezoek geweest om de film te draaien. Dat was wel een bijzondere ervaring. Onze camping komt heel herkenbaar in beeld, met zelfs nog een bijrol voor onze parkmascotte Bultje.”

Heb je ook al een idee hoe je dit als marketingkans kunt verzilveren? Johanneke: “Het is gunstig dat de film vanaf 21 december in de bioscoop komt. Daarmee kunnen we onze campagne voor het laagseizoen een push geven. We hebben al met de filmproducent gesproken over een win-actie rondom de film. Maar de promotie werkt ook twee kanten op. Wij hebben een grote fanbase en zien nu al heel veel reacties van onze gasten op social media die de film willen gaan bezoeken.”

Campings hebben geen bioscoop

Als we de productiemaatschappij vragen of de film ook op campings vertoond gaat worden dan is de eerste reactie “Maar campings hebben toch geen geen bioscoop?” Daarbij wordt voorbij gegaan aan de aanwezigheid van grote schermen waarover veel campings wel beschikken (b.v. voor sportwedstrijden). Weliswaar geen bioscoopkwaliteit, maar dat mag de pret niet drukken. Dus wellicht voor ‘het staartje van de filmexploitatie’ nog een optie in het verschiet?

Meer informatie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *