Beaujean Vacances biedt erfgoedwoningen aan in samenwerking met Stichting Het Limburgs Landschap

Op dit moment beheert en verhuurt Beaujean Vacances 12 bijzondere vakantiewoningen, waarvan enkele zijn erkend als monumentaal erfgoed, voor Stichting Het Limburgs Landschap: van monumentale vakwerkboerderij tot watermolen.

Frankenhofmolen

Naast de natuur heeft het Limburgs Landschap namelijk ook oog voor het behoud van historisch erfgoed. Dankzij de exclusieve samenwerking met Beaujean Vacances overnacht je zo in unieke en luxueuze vakantiewoningen die met vakmanschap en behoud van historische elementen gerenoveerd werden. Bovendien worden de huuropbrengsten van de vakantiehuizen van Het Limburgs Landschap gebruikt om de panden te onderhouden en de doelen van de stichting te steunen. 

 “Mijn moeder legde de contacten met Stichting het Limburgs Landschap zo’n twintig jaar geleden. Zij vond toen het beheer van het unieke Limburgse landschap al belangrijk. En terecht,” zegt Daphne Beaujean, Co-eigenaar van Beaujean Vacances. “Veel van onze gasten geven bijvoorbeeld aan dat ze geen idee hadden dat Nederlands-Limburg zo groen en heuvelachtig is. We horen vaak dat het hier net Frankrijk of Italië lijktOnze missie is dan ook om nog meer Nederlanders en Belgen kennis te laten maken met de prachtige regio waar we huizen aanbiedenDe combinatie tussen overnachten in Limburgs erfgoed en de mooie omgeving zorgt namelijk voor een unieke kennismaking met de regio en met het bijzondere aanbod van Beaujean Vacances.” 

Meer informatie: www.beaujean-vacances.com

Eén reactie

  1. De Franckenhofmolen ziet er prachtig uit. Wij zijn 50 jaar getrouwd en willen graag een weekend van vrijdag tot maandag met kinderen ( twee zonen) en hun vrouwen en (klein) kinderen vieren waar de genoemde molen (indien mogelijk) een prachtige invulling zal zijn in april 2023.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *