Attractiepark De Waarbeek investeert dit seizoen 500.000 euro in nieuwe uitbreidingen

Aankomend seizoen presenteert Attractiepark de Waarbeek in Twente de grootste uitbreiding in haar geschiedenis met 4 nieuwe attracties, thematisering en een nieuwe ingang. De totale investering bedraagt € 500.000.

Zo kunnen bezoekers komen griezelen in Haunted House, “Huyze Pelle” waarin je oog in oog komt te staan met de nogal bijzondere voorouders van Postbode Pelle. 

Vrijwel iedereen in Twente is bekend met ‘de Rodelbaan’. Deze krijgt vanaf aankomend seizoen concurrentie bij! Er zal een nieuwe familie achtbaan “Rupsje Mae” aan het attractieaanbod worden toegevoegd.
 
Ook kunnen bezoekers aan boord stappen van de ‘Rocking Roge’ en meevaren over de wilde zee met Kapitein Roger. In de vijver van het park wordt geïnvesteerd in nieuwe waterfietsen.

Na de overname van het park in 2018 is volop ingezet op vernieuwing en de invoering van de all-inclusive formule. Bezoekers waarderen deze formule enorm, aangezien je voor een vaste lage prijs de gehele dag onbeperkt kunt spelen, eten en drinken. Ook de upgrades aan het park bleven niet onopgemerkt. Zo kunnen bezoekers kijken naar interactieve shows in het nieuwe theater, zijn er diverse speeltoestellen toegevoegd en hebben vele nostalgische attracties een welverdiende schilderbeurt en nieuwe decoraties gekregen. 

Om dit nieuwe tijdperk goed in te wijden is er ook gekozen voor een nieuwe ingang in sprookjesthema. Bezoekers beginnen hun dag op deze manier in stijl!

Bereikbaarheid van het park verbeterd

Ook is in samenwerking met de gemeente Hengelo de verkeersveiligheid en bereikbaarheid van het park aangepakt. Er is een nieuwe verkeersheuvel toegevoegd, een duidelijkere oversteekplaats gecreëerd en vanaf dit jaar is het park eindelijk direct bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor dit laatste is afgelopen winter een nieuwe bushalte geplaatst aan de voorzijde van het Attractiepark.

Meer informatie: www.waarbeek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *