Aanhaken bij de Meimaand Fietsmaand

Het was al bekend dat de Meimaand Fietsmaand in 2016 weer wordt georganiseerd. Voor veel ondernemers een welkome activiteit om de bezetting in het voorseizoen te ondersteunen. Er zijn diverse mogelijkheden om aan te haken. Deze zijn nu op de website te vinden.

 

08 Waterland - 019Meimaand Fietsmaand is al vele jaren een vertrouwd begrip voor enthousiast fietsend Nederland. Het is het grootste fietsevenement, met een gevarieerd aanbod van prachtige fietstochten en sportieve fietsevents in het hele land. Voor alle leeftijden, voor korte en lange afstanden, voor een paar uur tot een hele week, voor individuele fietsers, partners, gezinnen, groepen, recreatiefietsers, mountainbikers, wielrenners… Kortom: voor iedereen die van fietsen houdt.

Een nieuw jasje...
Meimaand Fietsmaand wordt in 2016 gepresenteerd in een nieuw jasje. Vanaf de kick off op de Fiets en Wandelbeurs start een landelijke multimedia campagne om alle routes, evenementen en arrangementen bekend te maken bij het grote publiek.

Samen met partners…
Meimaand Fietsmaand kent een grote betrokkenheid van maatschappelijke partners. Zowel de Fietsersbond, het Landelijk Fietsplatform als de NTFU (Nederlandse Toer en Fiets Unie) ondersteunen de Meimaand Fietsmaand. Zij zullen ieder op een eigen manier hun communicatiemiddelen inzetten om leden te informeren en enthousiasmeren om deel te nemen aan de Meimaand Fietsmaand.

VVV’s, fietsverenigingen en toerclubs kunnen vanaf 1 februari gratis fietsactiviteiten en georganiseerde routes aanleveren via Meimaandfietsmaand.nl.

Bedrijven die hun fietsactiviteiten en arrangementen landelijk willen promoten kunnen participeren binnen de campagne.

Meer informatie voor bedrijven: www.meimaandfietsmaand.nl/deelname

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *