Meimaand Fietsmaand zonnig van start

De weergoden hadden een mooi cadeautje in petto voor het startsein van de Meimaand Fietsmaand op Slot Loevestein. Tegen de achtergrond van een mooie blauwe lucht, een lekker zonnetje en een kasteelomgeving in lentetooi, gingen de eerste fietsers op pad.

Een beeldverslag:

Nederland Fietsland
De bloggers die vorige week instructies hadden ontvangen, gingen in het weekend van 1 mai op pad om een provincie te verkennen. De bloggers die vanuit Fort Loevestein vertrokken zijn echte fietsfanaten; en helemaal fan van Nederland. Zij besloten om deze dag de Lingeroute te gaan rijden. De komende week worden de blogs van de fietsers geplaatst op meimaandfietsmaand.nl.

Aanhakers
Dat de Meimaand Fietsmaand leeft is ook te zien aan de vele partijen die er op inspelen. Voor ondernemers die actief participeren is er een pagina waar ‘materiaal ter ondersteuning’ kan worden besteld: www.meimaandfietsmaand.nl/promotie/

Zie ook artikelen:
Bloggers zijn een schot in de roos
Consumentencampagne Meimaand Fietsmaand levert meteen resultaat op


Pretwerk.nl is mediapartner van de Meimaand Fietsmaand. Wij ondersteunen deze campagne van harte omdat het een positieve impuls geeft aan de recreatieve en toeristische sector in Nederland.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *