2022 wordt een feestjaar voor De Efteling

In 2022 bestaat De Efteling 70 jaar en daarom pakt het park uit met kleine én grote verrassingen. Zo wordt het jubileum op 1 januari 2022 afgetrapt met de opening van de attracties Sirocco en Archipel in het Reizenrijk.

Begin februari, direct na de Winter Efteling, wordt de verjaardag van De Efteling gevierd. Iedere dag om stipt 16.00 uur start er een feestje met de aanwezige parkgasten. Tussen april en oktober wordt de feestvreugde verhoogd met een uniek pop-up sprookje op de Speelweide.

Wat in 1952 begon als een Sprookjesbos met tien sprookjes en een speeltuin is in zeventig jaar uitgegroeid tot een attractiepark van wereldformaat. Miljoenen bezoekers dwaalden door de jaren heen over de paden van het Sprookjesbos, probeerden hun moed in ruige achtbanen, gingen op de foto met Pardoes, werden meegevoerd in de sferen van andere werelden in familie-attracties of overnachtten in de vakantieparken en hotels van de Efteling.

Nieuwe themazone met attracties

In het gebied ‘De Wereld van Sindbad’ tegenover Vogel Rok verrijzen momenteel twee nieuwe attracties: Archipel, een spannend avontureneiland waar jonge ontdekkingsreizigers kunnen spelen en ontdekken. En Sirocco, waarbij je in een handelsschuitje stapt en een duizelingwekkend avontuur beleeft totdat de storm weer gaat liggen. De Efteling geeft de fans regelmatig een update van de bouwwerkzaamheden en wetenswaardigheden achter de schermen. Deel 2 van de bouwupdate verscheen begin december:

Meer informatie: www.efteling.com/nl/specials/70-jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *