Zou samenwerken met een theatergezelschap ook werken bij ons?

We zaten te genieten bij een van de theatervoorstellingen tijdens Oeral toen we dachten: “We hebben het al met veel diverse disciplines van de creatieve sector gedaan, waarom niet samenwerken met theatergezelschappen?”

theater kustersEn daarom gaan we dit weekend kijken naar een voorstelling in Zeeland van het gezelschap: Kusters Media We hebben al vele projecten met de creatieve sector gehad zoals een masterclass douche-zingen voor dummy’s met Lucette van den Berg, de literaire caravan met bv. Tommy Wieringa en ga zo maar door. Op Oeral waren we echt tot en met ons ondergoed helemaal nat geworden. Iedereen leek goed voorbereid met regenkleding, behalve wij en de acteurs. Maar wellicht dat dat nu net het magische was aan de beleving van deze voorstelling. Buiten gewoon genieten, we zullen het niet snel meer vergeten! Onze gasten, die houden meer dan gemiddeld van cultuur en natuur. Dus waarom niet een buiten voorstelling op de camping ontwikkelen? Bovendien komt de culturele hoofdstad per dag dichterbij, in 2018 is het zover!

Morgen gaan we naar de andere kant van Nederland rijden, we zullen zien wat we gaan beleven. Maar de verwachtingen zijn hoog! Wat is het toch heerlijk om opzoek te gaan naar samenwerkingen met andere sectoren. Sectoren waar je hart al van nature een extra sprongetje van gaat maken. De sector waarvoor we grote passie voelen. Dat voegt niet alleen heel veel meer plezier aan het verhuren van onze grassprieten toe (we hebben een camping), het trekt ook meer en meer gasten aan, met eenzelfde passie, die zomaar onze vrienden hadden kunnen zijn!

Van welke sector gaat jouw hart al extra kloppen? Ik ben benieuwd, wees welkom! De polletjes Watersportcamping Heeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *