Vrijdagmiddagblog! Overleef shoppen met je partner

Pak pen en papier: Wekker gezet? Schoenen aan met een hak? Besloten wie er gaat rijden? Vast gesteld dat er een restaurant in de omgeving is? Het beantwoorden van deze vier vragen zullen er voor zorgen dat je de volgende activiteit overleefd…

Recht op het doel af
Shoppen! Waar de man recht op zijn doel af gaat, wil de vrouw overal kijken. Met je partner gaan shoppen veroorzaakt meestal frustratie met als resultaat knallende ruzie. Terwijl dit niet zo hoeft te zijn als je goed voorbereidt de stad in gaat.

Laat de man rijden en zet een wekker
Als eerst, sorry dames, maar laat de man rijden! Mannen kunnen over het algemeen beter parkeren. Dat zorgt ervoor dat de vrouw niet stressvol hoeft te beginnen aan de shopsessie. Vervolgens zet je een wekker op 72 minuten. Dat is de tijd die een man maximaal achter elkaar kan besteden aan shoppen. Een vrouw kan nog makkelijk door shoppen, maar dat zal het humeur van de man niet ten goede doen.

imagesY1NG18WH
Vrouw kan uren door gaan, terwijl man naar huis wilt

Zorg voor koffie en gebak
Wat zijn humeur wel kan verbeteren (en er voor zorgt dat je als vrouw weer 72 minuten shoptijd krijgt!) is om ergens lekker te gaan koffie drinken of een hapje te gaan eten. Nadat de man weer op energie is gekomen, kun je verder met shoppen. Voor zowel mannen als vrouwen geldt dat schoenen met een hak er voor zorgt dat je focus sterk blijft tijdens de aankopen.

Wankel de stad door
Door een hak moet het lichaam zich namelijk de hele tijd in balans houden. Ben je vergeten schoenen met een hak aan te trekken? Op een been gaan staan zorgt voor hetzelfde effect. Al denk ik dat de verkoper toch vreemd op kijkt als jij je nieuwe wasmachine op één been staat uit te zoeken. Het zorgt er wel voor dat je een goede keuze kunt maken.

Tot volgende week!
Ik hoor graag of je volgende shopsessie met je partner leuk is geweest na het volgen van de tips. Meer shopwijsheid kun je vinden op Locus Retail Reflect, een forum met blogs over shoppen. Volgende week gaat het Vrijdagmiddagblog over die mysterieuze zevende P die is toegevoegd aan de detailhandelmix. Zal PanterKist die ook gaan toevoegen?

Ruby KramerPanterKist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *