Vrijdagmiddagblog! Op een zoet succes in 2014

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Ik hoop dat jullie allemaal fijne feestdagen hebben gehad en zin hebben in het nieuwe jaar. De komende maand staan er interessante vrijdagmiddagblogs te wachten waarmee je tijdens de vrijdagmiddagborrel je collega’s om ver kunt blazen. Vandaag één om je vingers bij af te likken.

De plannen voor het nieuwe jaar
Elk bedrijf maakt plannen voor het nieuwe jaar. Toen ik de plannen van Cake5 hoorde vond ik dat een leuk onderwerp voor het eerste Vrijdagmiddagblog. Ter inspiratie voor iedereen. Wat allemaal ooit begon als hobby in de keuken groeide tot een professioneel bedrijf die in 2014 nog meer taartliefhebbers blij gaat maken.

1460987_469824069796980_1235442243_n[1]
Unieke bruidstaart Bron: Cake5
Cakekunsten die smaken
Cake5 kwam in 2012 met de Cake Away op de markt, een cake in een bakje. In 2013 zette Cake5 in samenwerking met een andere ondernemer een pop-up koffiezaak op, waarbij Cake5 de taarten verzorgden. Na een onverwachts bezoek van Robèrt van Beckhoven, die zeer blij was met wat hij proefde, opende een nieuwe wereld voor de ondernemers Claudia en Pim de Laat.

Van het een kwam het ander
Zij stapten uit de pop-up en focusten zich volledig op de taarten. Dat worp al snel haar vruchten af. Vanuit Robèrt van Beckhoven kregen zij opdracht om trouwtaarten te maken en Ace Agency belde regelmatig om taarten voor bekende dj’s te  laten maken. De taarten worden door heel Nederland naar hartenlust gegeten.

1005181_409928889119832_346371386_n[2]
Ook beroemdheden eten graag een stukje taart Bron: Cake5
Speciaal voor de zoetekauw
Door de populariteit van taarten maken, kreeg Cake5 regelmatig mail over recepten of workshops. Vanaf dit jaar bedient Cake5 de wens van de zoetekauw, want zij gaan cake workshops geven! Er worden al veel bakworkshops gegeven in Nederland en daarom kiest Cake5 er voor om hun workshops op een originele manier te houden. Meer informatie volgt snel op hun site. Zelfs mij willen ze niet vertellen wat deze originele manier gaat worden!

Tot volgende week!
Zo zie je maar; waar een wil is, is een weg. En waar gedroomd wordt, kunnen dromen ook werkelijkheid worden. Ik wens Cake5 veel succes in 2014. Alle lezers van het Vrijdagmiddagblog wens ik veel mooie kansen toe dit jaar. Kansen om met beide handen aan te grijpen. Wil jij nog een groet voor 2014 achterlaten? Dat kan hieronder of via de twitter. Tot volgende week!

Ruby Kramer PanterKist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *