Tuincentrum Duiven is Nederlandse topper in kerstbeleving

Met de ruim 19.000 m2 is tuincentrum in Duiven één van de grootste Intratuin-vestigingen van Nederland. Het tuincentrum staat erom bekend ieder jaar groots uit te pakken met hun kerstshows. En ook dit jaar is het weer gelukt om met “Christmas World” verrassend voor de dag te komen.

Wie deze periode het tuincentrum bezoekt wordt vanaf de entree tot aan de kassa’s meegesleept in kerstsfeer. Geen vierkante meter blijft onbenut om de gasten in de juiste kerststemming te brengen. Door de goed doordachte en vooral tot in de details prachtig uitgewerkte decoraties worden zintuigen van de bezoekers geprikkeld. Het is dan ook niet verrassend dat de parkeerplaats rondom het shoppingcentrum wordt bezet met auto’s met vooral witte kentekenplaten. Zelfs voor de Duitse consumenten, die een traditionele kerstcultuur kennen, is een bezoek aan deze Nederlandse kerstmarkt blijkbaar onontbeerlijk.

Direct na binnenkomst kom je in een kas waar de buitenplanten zijn opgesteld. In dit deel staat een draaimolen opgesteld, waar kinderen gratis een ritje mogen maken. Om de sfeer te complementeren is een koek- en zopiekar opgesteld. Daarbij is aan alles gedacht, want voor de ouders zijn statafels geplaatst, waardoor de ritjes van de kinderen onder het genot van een verse kop koffie kunnen worden gadegeslagen.

Door het plaatsen van grote decorstukken, in combinatie met een mooi lichtplan, draagt Intratuin Duiven bij tot inspiratie om thuis tot de gewenste sfeer te komen. Daarbij is er voor ieder wat wils. Van heel “nature” tot traditioneel klassiek; geen stijl ontbreekt. Iets dat ook op de bovenverdieping van het tuincentrum terugkomt. Hier vindt de bezoeker een keur aan kerstballen, op kleur en stijl gesorteerd. Om nog maar te zwijgen over het grootste assortiment van kersthuisjes en aanverwante decorstukken.

Maar het meest indrukwekkend ingericht deel van deze Intratuin is de rolband die de onder- en bovenverdieping met elkaar verbindt. Wie zich op deze transportstrook begeeft waant zich in Droomvlucht van de Efteling. Fraai decors, ondersteunt met een prachtig lichtplan en passende muziek geeft je even het gevoel je in een andere wereld te zijn. Je komt ogen te kort om de details allemaal op te kunnen nemen. En daarbij is alles zo opgesteld dat er voldoende fotoplekken zijn om het ultieme kerstkiekje met de kinderen te kunnen maken.

Bij Intratuin Duiven heeft men begrepen hoe de moderne consument kan worden geïnspireerd en tot besteden kan worden uitgedaagd.

Wie de kerstshow in de buurt van Arnhem nog wilt bezoeken kan terecht tot 1 januari: http://www.intratuin.nl/winkels/intratuin-duiven/kerst-bij-intratuin-duiven/christmas-world-2015


Met dank aan:
Eduard Leurs, Conceptontwikkelaar/imagineer in leisure ensport
www.belevingsspecialist.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *