Trends & ontwikkelingen voor het vakantiepark van de toekomst

De consument wil steeds meer verrast worden, zoekt spanning, avontuur en beleving. Dit kwam naar voren tijdens de Vakdag ‘Het vakantiepark van de toekomst’ op 12 juni j.l. op Recreatiepark TerSpegelt. Een recreatiepark dat deze aspecten goed heeft doorgevoerd. Het park dat helemaal toekomstbestendig lijkt te zijn, is Campingpark De Bongerd. Zij wonnen de trofee ‘Het vakantiepark van de toekomst 2018’.

Presentatie Andreas Andersen, CEO IAAPA

De tweede editie van de Vakdag ‘Het vakantiepark van de toekomst’ werd door 180 geïnteresseerden bezocht. Zij werden verrast en geïnspireerd door (inter)nationale sprekers uit het werkveld.

Zo vertelde Peter Broere, Senior accountmanager Gielissen Interiors | Exhibitions | Events, over nieuwe beleving op het water door middel van de HouseBoats die zij bouwen. Onlangs hebben zij de MarinHome geopend, een project in samenwerking met Jan des Bouvrie, ontwerper van het interieur van deze HouseBoat.

Coen Schelfhorst, Eigenaar van GuestHouse Hotels & OOKs Hospitality & Leisure, inspireerde zijn luisteraars met het verhaal over zijn ‘droomhotel’ dat afgelopen weekend werd geopend. In zijn presentatie liet hij de gasten weten hoe hij deze bijzondere ‘hoteldroom’ tot stand is gekomen.

Presentaties midden in de beleving
De dag werd doorbroken met een verfrissende fietstocht over het park van Recreatiepark TerSpegelt. Tijdens de tour werd er al fietsend kreeg men een indruk van het park en werd onderweg gestopt bij verrassende stands. Ook het innovatieplein stond vol met bedrijven uit de sector die hun innovatieve producten en diensten presenteerden.

Achter het innovatieplein werd er nog een verrassende presentatie verzorgd door Andreas Andersen, CEO & President ThemePark Liseberg. Tijdens zijn presentatie waanden bezoekers zich letterlijk in de beleving; het Sterrenstrand van Recreatiepark TerSpegelt, wat een locatie om je verhaal te doen!

Camping De Bongerd

Trofee ‘Het vakantiepark van de toekomst 2018’
De dag werd afgesloten met de uitreiking van de trofee ‘Het vakantiepark van de toekomst 2018’. Recreatiepark De Bongerd won met recht deze prijs. Zij hebben zich op diverse vlakken bewezen als campingpark klaar te zijn voor de toekomst.

De derde editie van de Vakdag Vakantiepark van de Toekomst wordt in 2019 gehouden worden op de unieke locatie van Safaripark Beekse Bergen.

Meer informatie: www.hetvakantieparkvandetoekomst.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *