Soort zoekt soort; ook in de recreatie

We zeggen eerder JA tegen mensen waarmee we overeenkomsten hebben. Soort zoekt soort, zeg maar. Sociale besmettelijkheid kan je natuurlijk aanwakkeren, het is zelfs slim om er gebruik van te maken, verteld Mischa Coster tijdens zijn presentatie.

Aanstekelijk
Gelijksoortigheid….wat is nu typisch voor de gasten waarvan wij er nog veel meer zouden willen hebben? Je weet het wel, die zgn. paarse vakantieganger. Hoe zorg ik ervoor dat ze elkaar aansteken met het “Watersportcamping Heeg-virus”, als dat al zou bestaan? Ik weet niet goed wat besmettelijker is, een verhaal over een typisch “paarse” beleving op onze camping of de herkenning in beelden, de bevestiging van de leuke type gasten die wij op onze camping mogen ontvangen? Hoe creëer ik nu een goede voedingsbodem voor deze sociale besmettelijkheid?

Eigen beeldtaal
Natuurlijk hoor ik je zeggen dat het geheel moet kloppen, en dat is zo, maar waar kan ik het nog meer versterken? Ik denk toch dat het de verhalen zijn die sterker door worden verteld. Die blijven “hangen” zeg maar. Zonder dat ik de eigen beeldtaal, de communicatie in het algemeen tekort zou willen doen.

Masterclass badkamerconcertIn de praktijk
De social bij design is zeker ook belangrijk, ook dat moet kloppen! Dus hebben we a.s. zondag een te gaaf project; Douche-zingen voor dummies
Onze stagiaire Emily heeft een prachtige infographic gemaakt waarin alle informatie staat over dit project. We hebben dat al flink rond getoeterd op al onze sociale kanalen en nu is het wachten op hoe het uit gaat pakken! Maar we hebben er zelf al zoveel lol in, het kan haast niet anders of het wordt onwijs tof! Te melig voor woorden.
Als je hierbij aanwezig bent geweest dan ga je hier na het weekend toch over praten? In welk toiletgebouw, op welke camping leer je een aria voor onder de douche zingen? En niet zomaar van iemand, maar echt door een topper als Lucette van den Berg?
Want ja, als je iets doet, dan wel met topkwaliteit uit die branche! Zo hebben we al vaker met andere toppers uit de creatieve sector gewerkt. Zo heeft bv de literaire schrijver Tommy Wieringa een week onze camping en de omgeving beleefd, om maar wat te noemen.
Natuurlijk gaan we de masterclass filmen en gaan we die beelden weer in een mooi filmpje op onze sociale media kanalen verspreiden. Gewoon in eigen beheer, dan kunnen snel en makkelijk dat verspreiden. Want als mensen dan maandag weer op hun werk komen, dan kunnen ze ook direct laten zien waarover ze het hebben.

Aangezien we heel blij zijn met onze gasten, en we graag nog meer van dit soort gasten willen hebben, doen we er alles aan om hen ook een handvat te geven om hun en een bijzondere belevenis te laten mee maken en deze eenvoudig te laten delen. Want als zij het delen, is het zoveel sterker dan dat wijzelf maar wat blijven rond toeteren! We zeggen nu eenmaal eerder JA tegen mensen waarmee we overeenkomsten hebben.

Natuurlijk ben jij zondag a.s. ook meer dan welkom, kunnen we direct ook elkaar ontmoeten in het wild! En neem gerust ook je hele familie mee, hoe meer zielen, hoe meer vreugde!
De polletjes, Watersportcamping Heeg.
https://www.facebook.com/campingheeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *