Marveld en Instyle Concepts bieden meubels in vakantieverblijf te koop aan

Marveld Recreatie en Instyle concepts zijn een samenwerking aangegaan om meubels in het vakantieverblijf te koop aan te bieden. Daarvoor is de webshop Intylehome.nl opgezet. Gasten kunnen op het recreatiebedrijf niet alleen de meubels uitproberen; er zijn ook verschillende kleurstalen aanwezig.

Gasten die in het vakantieverblijf die lekkere fauteuil, die gezellige eethoek of dat comfortabele bed ervaren, vinden het vaak lastig om te achterhalen waar dat meubel te koop is. Bij Marveld Recreatie in Groenlo zijn nieuwbouw villa’s van Recreatiepark Marveld die door Instyle Concepts ingericht. Hier kan de gast de labels van de meubels scannen en met enkele klikken op mobile telefoon of tablet alle informatie over het meubelstuk vinden en indien gewenst meteen bestellen.

Maar hier houdt het niet mee op. Als uw gast eenmaal het meubelstuk in huis heeft, kan via label op het meubel de laatste aanbiedingen van Instyle Home worden bekeken. Wekelijks kan men genieten van diverse promoties zoals kortingsacties op uw favoriete vakantiehuisje van Marveld maar ook andere aanbiedingen zoals vakantietripjes, hotelovernachtingen, uitjes, maar ook vele producten van diverse aanbieders.


met dank aan:
Instyle Concepts levert complete turn-key interieurs voor de Recreatie-, Hotel-, Student- en Zorgmarkten. Alles op basis van eigen ontwerpen en productie vanuit voorraad. Het meubilair is ontwikkeld voor professioneel, alledaags gebruik en heeft een moderne uitstraling. Nu heeft Instyle Concepts er ook voor gekozen om alle consumenten kennis te laten maken met deze unieke interieur producten!

Tref Instyle Home op de recreatievakbeurs in Hardenberg en laat u informeren over de mogelijkheden op uw recreatiepark.

www.instyleconcepts.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *