Hoe ontwikkelen we de meest belevenis en betekenisvolle vakantie?

Welke acties voeren onze gasten uit, wanneer ze op onze camping verblijven en hoe kunnen we die acties belevenis en betekenisvoller maken? We hebben een inventarisatie gemaakt van al deze acties en de processen in kaart gebracht. Natuurlijk is het een indrukwekkende lijst geworden. Wat doen onze gasten toch veel……

_MG_2330 (427x640)Ik pak een van die acties even erbij, afwassen. Vroeger als kind had ik er echt een enorme hekel aan, vooral als ik het met mijn iets oudere broer Maarten moest doen. De ene afwassen, de ander afdrogen. Maar vandaag de dag heeft bijna iedereen een afwasmachine thuis. Lekker samen klessebessen en spetteren, dat doen we bijna niet meer.

Zouden we met behulp van techniek deze actie belevenis en betekenisvoller krijgen? Nee, juist niet! Je gaat toch op vakantie om wat anders te beleven. Om de accu weer op te laden en de banden aan te halen met je familie of vrienden? Daar is afwassen heel effectief bij!
Afwassen was nog nooit eerder zo leuk geweest, en in ons toiletgebouw is het een gezellig komen en gaan van gasten die willen afwassen, douchen of toiletteren. Een ware ontmoetingsplek is het geworden.

Misschien dat we wel nog wat meer de zintuigen kunnen prikkelen door nog wat muziek te laten horen, maar ja, welke muziek zou jij tijdens het afwassen het liefste willen horen?

Laat je het ons weten, we zijn benieuwd naar jou mening!
https://www.facebook.com/campingheeg

Wees welkom, de polletjes Watersport camping Heeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *