Een blije camping; Heaven can wait

We hebben al een prachtig voorjaar gehad, maar deze zomer kan voor ons nu al niet meer stuk. Wat een heerlijk weer, en…..de voorspellingen voor de komende dagen zijn zo mogelijk nog meer zomers! Heaven can wait!

Nog niet eerder werd er zo vaak naar schaduwrijke kampeerplaatsen gevraagd als dit jaar. Gelukkig hebben we veel, flinke bomen op onze camping. Elk veldje is afgezoomd met boomsingels. Het geeft niet alleen een hoop intimiteit, meer zangvogels maar ook schaduw en luwte van de wind. Het staat vol met vooral lieve, genietende mensen die graag op de rand van land en water, hun dagen doorbrengen. Genieten doen we nu met een hele grote G, onze camping is nu helemaal een hemels plekje!

De dagen zijn lang, en ook als de zon al bijna het waterkust voordat de dag over gaat in de nacht, blijven we het liefst zo lang mogelijk buiten genieten.

Er is niets meer te wensen, het leven is zoet en simpel. Het reizen van huis naar de camping is kort. Als er nu al geen reden meer is om naar hier te reizen, dan zal die er verder ook nooit komen. De telefoon staat bijna roodgloeiend. Met de voorspelde + 30 graden, is water het enige dat je binnen handbereik nodig hebt. En wij, wij genieten van onze gasten, van de drukte en dynamiek. Want nooit eerder was het drukke werk zo weinig stressvol. Ook voor ons is het simpel, mail, telefoon en receptie zo optimaal mogelijk bedienen. En de rest is eenvoudig, vanwege het prachtige weer. Vrijwel geen inloop in het toiletgebouw, alles wat op het water kan drijven, is verhuurd en moet elke avond weer klaargemaakt worden voor de volgende dag. Het strandbarretje moet vooral de voorraden goed bijhouden en het enige dat we aan de tuin en planten hoeven te doen, is water geven. Grasmaaien en snoeiwerk is nu totaal niet aan de orde.

Het leven is al weken zoet en simpel, Heaven can wait!


Thnx
Karin Veldhuizen, Watersportcamping Heeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *