Echt kamperen; De lol van ‘lekker en makkelijk’

Waarom smaakt het eten op de camping altijd zoveel lekkerder? Waarom is het niet erg om vroeg wakker te worden van de kraaiende haan? Of de warme ochtendzon die je hele tent verlicht? Waarom eet je veel meer als je zo vooral buiten leeft?

kamperenUit je comfortzone
Bijna alles is op de camping veel moeilijker en lastiger om te doen. Je hebt niet de beschikking over een oven die je heel nauwgezet kan afstellen op 175″. Er is geen afwasmachine die eenvoudig alle vuile vaat uit het zicht houdt en ook nog schoon spoelt. Er is geen verwarming of airco, nee eigenlijk is het maar knap lastig, zo op de camping. En juist dat is het! Dat je totaal in de natuur, uit je comfortzone aan het leven bent. En niet alleen jij geniet zo van dat buiten gewone, maar al die andere leuke mensen om je heen ook! Op de camping is het niet lastig om vrienden voor het leven te vinden.

Echte kampeerders
Zo vertelde mij een lieve oudere gast afgelopen week. Ze was al in de 70tig en haar man zelfs al bijna 80! Vijftig jaar getrouwd bijna, en helaas dit jaar voor het eerst sinds jaren, nu zonder hun kampeervrienden. Zij is ernstig ziek, vertelde ze mij met een wat gebroken stem. Maar ze hield zich goed. Kampeervrienden waar ze heel Europa mee waren doorgetoert. Ooit ergens op een camping in Noorwegen leren kennen. Van Scandinavische landen naar Griekse eilanden, hun tent had overal al eens gekeken. Het was nog steeds zo’n niet te verslijten oude katoenen tent. Oerdegelijk en onverslijtbaar maar ook zo zwaar!
En toch wilde ze voor geen goud wat anders om in te kamperen!
Koken, dat deden ze op een pitje of een fikkie, en lekker dat dat was!

Wij noemen dit soort mensen “de echte kampeerders” en wat tof dat wij nog heel vaak van die “echte” mogen ontvangen!

Ken jij ook zulke mensen? Wil je mij een plezier doen en ze vertellen over onze camping? Ze zullen zich vast erg thuis voelen op onze camping! Ik hoor graag naar welk adres ik onze brochure mag toesturen, laat je het mij weten? Wees welkom, de polletjes Watersportcamping Heeg
https://www.facebook.com/campingheeg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *