Dit zijn de tien meest gewilde voorzieningen in vakantiehuizen

Wanneer vakantiegangers op een appartement of vakantiehuisje zoeken, is de aanwezigheid van een zwembad het belangrijkst. Daarna komt internet pas. Dat blijkt uit een inventarisatie van recratiezoekmachine HomeTogo. 

Het zwembad van Preston Palace.
Het zwembad van Preston Palace.

Van alle zoekenden op de website prefereert 31,8 procent een zwembad in de buurt van de verblijfsaccommodatie. Of er wel of geen internet aanwezig is, is voor 20,6 procent van de geïnteresseerden een belangrijk. 13,3 procent wil weten of huisdieren zijn toegestaan. In iets mindere mate zijn een tv, vaatwasser en wasmachine gewenst. Of er wel of niet gerookt mag worden vindt de meerderheid niet interessant: dat wordt slechts door 1,4 procent aangeklikt.

HomeTogo
HomeTogo is de grootste meta-zoekmachine voor vakantiehuizen en appartementen. Het aanbod voegt ongeveer 4 miljoen locaties samen via meer dan 150 websites. Vanuit deze positie kan HomeTogo grote hoeveelheden data verwerken in infographics en artikelen. Deze analyse is gemaakt op basis van 80.000 zoekopdrachten waarbij men keuze heeft uit 19 verschillende filters zoals zwembad, internet of airconditioning.

De Top Tien.
De vergelijking tussen verschillende landen (klik op de afbeelding om te vergroten).
De Top Tien (klik op de afbeelding om te vergroten).
De Top Tien (klik op de afbeelding om te vergroten).

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *