Met avontuurlijk aanbod op zoek naar een jonger publiek

De kampeer- en de watersportsector staan sterk onder druk. De doelgroep is behoorlijk vergrijsd en “van onder af” zien we steeds minder nieuwe, jonge nieuwe gasten komen. Of toch niet? Op onze camping zien we gelukkig steeds meer (jonge) gezinnen die de watersport en het kamperen weer helemaal aan het (her) ontdekken zijn. Ze willen hun kinderen graag ook die Kameleon-jeugd geven, die ze vroeger zelf hebben gehad.

Op avonturentocht gaan, je kan er maar niet jong genoeg mee beginnen vinden wij. En daar dachten de ouders van deze jonge spruit precies ook zo over. Heerlijk wiegend op de bodem van de zodiac, in zijn eigen maxi-cosy. Zonnehoedje op, buikje vol en lekker zuurstof happen!

Ondertussen struinen papa en mama de Friese wateren af en meren de boot hier en daar aan. Eenmaal terug op de camping gaat de BBQ aan en genieten ze van de mooie avond, het geklooi rond hun tent. Leven in alle eenvoud, lekker dicht bij elkaar en bij de natuur! Je niet druk hoeven maken over mailtjes en social media, want je hebt hier geen wifi. Gewoon even weer lekker ouderwets genieten van het zomeren. Heerlijk om dat met de paplepel ingegoten te krijgen. Wij zien weer een kleine toename, een trendbreuk in de leeftijdsopbouw van de kamperende en water sportende gast. En zo’n hummeltje als deze brengt natuurlijk het leeftijdsgemiddelde lekker omlaag! Ik ben benieuwd, zie jij ook steeds meer jonge stelletjes en gezinnen weer opnieuw aan het kamperen en watersporten?

We zijn benieuwd, wees welkom, de polletjes, Watersportcamping Heeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *