8 Redenen waarom jongeren animatiewerk zouden moeten doen

1. Het is de leukste vakantiebaan die bestaat
Okay, op dolfijnentrainer na dan. Maar werken in een animatieteam is écht heel leuk. Als entertainer vermaak je gasten tijdens hun vakantie op vakantieparken. Een animatieteam zorgt voor een heleboel sfeer en gezelligheid. Je voert een animatieprogramma uit en organiseert fantastische activiteiten waar de gasten graag aan meedoen. Een leukere en afwisselendere vakantiebaan bestaat niet!

animatiewerk.nl
2. Je leert nieuwe mensen kennen
Al tijdens de selectietrainingen ontstaan er nieuwe vriendschappen. Maar ook op de werkplek leer je veel nieuwe mensen kennen. Vrienden die vaak nog lang blijven! En als je werkperiode erop zit, staan er meestal wel een paar kinderen te snikken bij je afscheid…

3. Het staat goed op je CV
Vooral als je een opleiding volgt in de sport of het onderwijs, is animatiewerk een goede aanvulling op je CV. De werkervaring die je opdoet tijdens het werken in een animatieteam is heel relevant voor nieuwe werkgevers! Een fantastische tijd én werken aan je CV dus!

4. Je weet hoe het is om op jezelf te wonen
Tijdens je werk als entertainer woon je op het vakantiepark waar je werkt. Even helemaal weg van paps en mams dus, en voor jezelf zorgen. Geen vader of moeder die voor je kookt. Samen met je collega’s zet jij straks de meest creatieve gerechten op tafel. Of je haalt een frietje bij de snackbar…

5. Van kinderen word je gewoon heel blij
Het animatieteam is erg populair bij vakantiegangers. En dat is te merken! Als entertainer wordt je dagelijks overladen met cadeautjes. Van mooie tekeningen tot heerlijke chocolade. Als je ziet hoe enthousiast kinderen worden van jouw aanwezigheid, wil je eigenlijk nooit meer naar huis!

6. Mensen vinden je gekke gedrag leuk
In een animatieteam mag je je een beetje gek gedragen. Dat hoort erbij. Fijn dus, want als jij hyper enthousiast staat te dansen, vinden gasten dat alleen maar leuk. Dus trek je dansmoves uit de kast, zet je theatergezicht op en go!

7. Je verdient geld met je hobby
Werken in een animatieteam is niet alleen leuk, je verdient er ook nog eens geld mee! Bij Animatiewerk.nl bijvoorbeeld, verdien je € 170,- per week. Lekker dus!

8. Je houdt mooie herinneringen over voor later
Dat ene lieve cadeautje van één van de kids, die moeder die je komt bedanken omdat je het zo fantastisch deed, die vreselijk enge spooktocht, stappen met collega’s, een geslaagde musical, een dikke zeepbaan. Zomaar even een paar voorbeelden van de prachtige herinneringen die je overhoud aan het werk in een animatieteam!

Heb jij zin om te komen werken in een animatieteam  (of ken je iemand anders)? Check dan de website van Animatiewerk.nl en geef je op voor één van de trainingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *