Landal Greenparks bouwt nieuw bungalowpark bij Amsterdam

Landal GreenParks breidt uit met een park in Noord-Holland. Landal Resort Uitdam is het nieuw te realiseren vakantiepark op een uitzonderlijke (watersport)locatie op slechts 15 kilometer van Amsterdam. Direct aan het Markermeer worden 214 luxe bungalows gebouwd, waarvan het ontwerp is gebaseerd op de karakteristieke architectuur uit de regio. Een toeristische topbestemming met uitgebreide centrumfaciliteiten, een camping en een jachthaven maken het compleet.

Het bestaande park in Uitdam wordt herontwikkeld. Op de plaats van de camping met stacaravans worden de vakantiewoningen gerealiseerd. De jachthaven wordt uitgebreid met ca. 300 ligplaatsen. Er komt een nieuw centrumgebouw en zuidelijk gelegen een nieuwe camping. Er is veel interesse in de woningen die nu te koop aangeboden worden.

Landal Resort Uitdam krijgt een grote verscheidenheid aan woningtypen: er komen 35 luxe 4- 6- en 8-persoons appartementen en 179 geschakelde en vrijstaande 4-, 6-, 8-, 10- en 12-persoons bungalows, waarvan een aantal drijvend. Alle bungalows aan het water hebben de mogelijkheid tot een aanlegsteiger, met directe vaarverbinding naar het Markermeer.

Vanuit alle bungalows en appartementen is het uitzicht uniek: aan een zijde over het park met op de achtergrond het Waterlandse landschap en aan de andere zijde over het Markermeer. Er komen uitgebreide centrumfaciliteiten met onder andere een zwembad, restaurant en indoor speeltuin. Daarnaast krijgt Landal Resort Uitdam de beschikking over een eigen jachthaven met 550 ligplaatsen en een camping.

Toeristisch ijzersterke regio
Vanuit het park is Amsterdam uitstekend te bereiken, zowel per auto als over het water. Nog dichterbij liggen de bekende plaatsen Marken, Monnickendam en Volendam, met hun havens, karakteristieke panden en gezellige horecagelegenheden.
“Dit is toeristisch een ijzersterke regio, die bij veel gasten in binnen- en buitenland enorm populair is. Landal Resort Uitdam ligt te midden van toppers als de Zaanse Schans, de kaasmarkt in Edam, en trekpleisters als Volendam en Marken. Dit gecombineerd met legio watersportmogelijkheden doet ons stralen van trots dat we zo’n mooie bestemming kunnen gaan aanbieden, de verwachtingen zijn hooggespannen. De eerste gasten verwelkomen we graag in begin 2013,” aldus Bas Hoogland, Commercieel Directeur van Landal GreenParks.

Meer informatie: www.landal.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *