Zonde om wijn weg te gooien?

Wijn wordt in de horeca steeds populairder. Maar in de recreatie is het soms lastig in te schatten of je voor een enkele consumptie een hele fles moet open maken. Met de Easy Wine Glass hoeft u alleen het aluminium afsluitvlak van het glas te halen en de wijn is klaar om te serveren.  U heeft altijd een glaasje klaarstaan; wit en rosé passen prima in de koelkast, want het pootje van het glas kunt u er later op schroeven.

Glas vermijden
De EASY WINE GLASS disposable plastic glazen hebben een aantrekkelijk ontwerp en zijn de perfecte oplossing voor plekken waar men echt glas wil vermijden ; zoals tijdens familie/vrienden picknicks, outdoor festivals en concerten, in vliegtuigen, treinen en veerboten en in hotels met mini- en zwembad bars.

Ook over de dosering hoeft u zich niet meer te bekommeren; die is altijd perfect in orde en er is geen sprake van restjes. Bovendien bespaart het uitserveren u tijd; en dat is zeker handig op de drukke momenten.

Rood, wit en rosé
De wijn is te verkrijgen in drie variaties:
Rood: Een zeer smakelijke fruitige MERLOT uit de Italiaanse Veneto streek. De wijn heeft een mooi fruitig bouquet met tonen van rijpe kersen en aardbeien.
Rose: Een mooie zacht fruitige en frisse rosé – een heerlijkheid en ‘must’ voor alle rosé liefhebbers. Ook deze wijn komt uit de zonnige Veneto streek in Italië.
Wit: Een plezierige frisse en fruitige witte wijn uit de Italiaanse Veneto streek gemaakt van 3 verschillende druivenrassen ; Pinot, Verduzzo en Chardonnay.

meer informatie: www.easywineglass.com

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *