Trend ‘Active Gaming’ present op Recreatievakbeurs Gorinchem

De ontwikkeling in de techniek zorgt voor een razendsnelle aanpassing van speelvoorzieningen. Één van de meest prominente ontwikkelingen is ‘Active Gaming’, waarin het computerspel niet meer van achter de computer wordt gespeeld, maar juist uitdaagt tot bewegen. Op de Recreatievakbeurs in Gorinchem, van 29 november tot 1 december krijgt u in de stand van Pleisureworld te horen waar uw kansen liggen op het gebied van Active Gaming.

Steeds meer toepassingen
De ontwikkelingen in Active Gaming volgen elkaar razendsnel op; zo gaat het altijd met een relatief nieuwe ontwikkeling. Pioniers in de thuismarkt waren de Wii van Nintendo, en de Microsoft  Xbox, die hebben gezorgd voor een snelle acceptatie van Active Gaming. Op een recreatiebedrijf worden net wat meer eisen gesteld aan de kwaliteit van de apparatuur en de belevingswaarde. Daarvoor zijn diverse concepten beschikbaar; van een stand alone spel tot een complete speelhal met Active Gaming. ConnectAndPlay laat u graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Demonstratie
Pleisureworld is ieder jaar op zoek naar nieuwe innovaties. Dit jaar staat de samenwerking centraal met ConnectAndPlay, groothandel en importeur van deze Active Gaming apparatuur. Op de beurs in Gorinchem krijgt u niet alleen een toelichting; u kunt de spelopstelling ‘Eyeplay’ ook zelf uitproberen. Deze spelopstelling met zeer veel verschillende spelopties wordt op dit moment al veel gebruikt in grotere winkels wereldwijd. Één van de grote voordelen is dat kinderen intuïtief het spel gaan spelen; er is dus geen extra personeel nodig ter begeleiding.

Over ConnectAndPlay
ConnectAndPlay is leverancier van Active Gaming producten en concepten. Zij houden de wereldmarkt scherp in de gaten en halen de meest kansrijke en kwalitatief beste spelproducten naar Nederland. Naast de verkoop van apparatuur denkt ConnectAndPlay ook graag met u mee over de meest geschikte toepassing in uw situatie.

Meer informatie: www.connectandplay.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *