Websites Vakantieveilingen.nl, psv.nl en wintersporters.nl vallen in de prijzen

Op 10 november werden de prijzen voor ‘Beste website van Nederland 2011’ uitgereikt. Algemeen winnaar werd Tweakers.net. In de categorie Vrije tijd en Reizen ging de prijs voor Beste Website naar www.wintersporters.nl en de Populairste website naar www.vakantieveilingen.nl. PSV.nl was in de categorie sport zowel de beste als de populairste website. 

VakantieVeilingen.nl…
…is dit jaar voor de tweede keer op rij verkozen tot populairste website voor vrije tijd en reizen bij de verkiezing van de Website van het Jaar. De Website van het Jaar Award wordt jaarlijks uitgereikt aan de populairste websites in diverse categorieën, gekozen door het Nederlandse publiek. Vorig jaar verzamelde VakantieVeilingen.nl ook al de meeste stemmen.
Managing Director Huub van Mierlo van VakantieVeilingen.nl ziet de Award als een prachtige erkenning: “We zijn erg trots dat we deze prijs voor de tweede keer op rij winnen, een bevestiging dat we als bedrijf in dit snel groeiende en volwassen wordende segment van de reismarkt steeds weer weten te inspireren en verrassen. Bijvoorbeeld met een steeds groter aanbod en een hoog serviceniveau. Dat dit zo uitpakt is opnieuw fantastisch!”
Huub van Mierlo is op 29 november een van de sprekers op de Nationale Netwerklunch in Gorinchem.

Wintersporters.nl…
…is een website die pas sinds de zomer van 2002 in de lucht is. De eigenaren van de website tonen hun blijdschap in een filmpje:

PSV.nl…
…levert een bijzonder knappe prestatie door nu al voor het vierde jaar achtereen de prijs voor beste website te winnen. Op hun website wordt de waardering gedeeld met de bouwer van het CMS systeem van de website; GX Software en fotoleverancier Pics United. Wel zo netjes van PSV om ook deze leveranciers te noemen.

Bekijk alle winnaars op www.websitevanhetjaar.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *