Ezelgasterij Aan de Maasheggen leukste plattelandsbedrijf van 2011

Ezelgasterij Aan de Maasheggen is door het publiek aangewezen als leukste plattelandsbedrijf van 2011. Naast B&B ’t Ezelhofke biedt Aan de Maasheggen de mogelijkheid om te slapen in een wijnvat en te wandelen met ezels. Het Brabantse plattelandsbedrijf verzamelde in de periode van 1 juni tot 1 november de meeste unieke beoordelingen met de hoogste gemiddelde score. 

De Ezelgasterij wordt door haar gasten vooral geroemd om haar gastvrijheid, de prachtige omgeving, de lieve ezeltjes en het lekkere ijs. Zo schrijft een tevreden gast: “Een zeer comfortabel huisje midden tussen de ezels, kalkoenen en pauwen met een zeer gedreven gastvrouw vol met innovatieve plannen.” Aan de Maasheggen wint een culinair weekendje weg en verdient een half jaar lang een ereplekje op PlattelandVakantieland.nl.

De tweede prijs gaat naar De Engelenweij. Bij deze monumentale boerderij in Zuidoost-Drenthe kunnen groepen een dag uit het verleden beleven. De Engelenweij verbouwt nostalgische groenten en kruiden, waarmee gasten op authentieke fornuizen zelf hun maaltijd bereiden. De derde prijs is voor de Brabantse sport- en spelboerderij Leekzicht, waar groepen allerlei activiteiten in agrarische sferen kunnen doen, zoals survival in de nok van een koeienstal.

Eerste landelijke verkiezing plattelandstoerisme
Eind mei lanceerde PlattelandVakantieland de allereerste landelijke verkiezing voor het leukste plattelandsbedrijf van Nederland. Van 1 juni tot 1 november konden toeristische bedrijven op het platteland, in dorpen of de natuur zich kandidaat stellen als ‘Leukste plattelandsbedrijf van 2011’. De uiteindelijke winnaar is bekroond op basis van de hoeveelheid en de hoogte van de beoordelingen van gasten.

Meer informatie: www.ezelgasterij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *