Innovatief spelproduct brengt meer beleving in de recreatiebranche

De recreatiebranche is op zoek naar nieuwe attracties waar de bezoeker actief kan participeren. Dit heeft een positieve werking op de betrokkenheid van een gast. EyePlay is een innovatief product dat spellen en visuals projecteert om een actieve participatie te stimuleren binnen een accomodatie. Een leuke bijkomstigheid is dat de organisatie (onderneming) ook sluikreclame in de spellen en visuals kan verwerken zodat het spel geassocieerd wordt met de accommodatie, en dat biedt onderscheidend vermogen. Hierin zijn de mogelijkheden eindeloos en op maat te maken om zo tot ontwerpen te komen die op locatie het meest effectief zijn.

 

Op maat
De eersteklas professionele en creatieve diensten van ConnectAndPlay kunnen de EyePlay zo aanpassen naar die speciale effecten of thema die u in gedachten heeft. Er is vrijwel een onbeperkt scala aan ontwerpen met mogelijkheden die ConnectAndPlay haar klanten wil bieden. Hierdoor komt de bedachte visie tot leven.

EyePlay
Elk systeem is uitgerust met de MotionAware technologie, die “tot leven komt” en reageert wanneer er menselijke beweging wordt gedetecteerd. Dit wordt door verschillende manieren in werking gezet door de interactie met de geprojecteerde beelden, de trigger geluiden, de door mensen te activeren animaties, spelletjes tot het werken met content applicaties. Door dit alles wordt het een spannende en onvergetelijke manier die bezoekers niet zo snel zullen vergeten.

Samenvattend
Onderscheidend op gebied van vertier en beleving door actieve gameplay met de EyePlay! Het is een uniek product dat multifunctioneel ingezet kan worden binnen verschillende recreatieve organisaties. Meer bieden dan de traditionele animatie? Meer indoor actie op de accommodatie? Meer beleving, vertier en activiteit? De EyePlay is een absolute blikvanger. Dit samen met lage kosten en duurzame hardware dat geen bemanning vereist; de ideale oplossing voor de recreatie.

ConnectAndPlay
ConnectAndPlay is de officiële distributeur en partner van EyeClick, de producent van de EyePlay, voor Nederland. Daarnaast is ConnectAndPlay groothandel, distributeur en expert voor 30+ producten binnen de Active Gaming markt. Deze markt is innovatief en dynamisch op het gebied van bewegingsapparatuur. Naast het assortiment biedt ConnectAndPlay ook verschillende diensten aan ter bevordering van de producten en markt.

Meer informatie: www.connectandplay.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *