Avonturenpark Hellendoorn krijgt nieuwe website

Avonturenpark Hellendoorn heeft deze zomer een nieuwe en dynamische website gelanceerd. De website is kleurrijker, avontuurlijker én uitgebreid met handige informatie voor jong en oud! Iedereen die via de website alvast een voorproefje beleeft van hun onvergetelijke dagje uit, profiteert van extra voordeel op de dag zelf.

Avonturenpark Hellendoorn biedt meer dan 30 attracties, die op de vernieuwde website zijn opgedeeld in de categorieën ‘Stoer & Cool’, ‘Familie’, ‘Allerkleinsten’, ‘Shows’ en ‘Evenementen’. Jong en oud kunnen zo in één oogopslag zien welke attracties er allemaal in het park te beleven zijn. Met de interactieve plattegrond kan thuis al een route uitgestippeld worden, zodat op de dag van het bezoek geen attractie gemist hoeft te worden. Wanneer de plattegrond thuis gedownload en uitgeprint wordt, ontvangen bezoekers ook gratis kortingsbonnen waarmee ze profiteren van extra voordeeltjes in het park.

Naast informatie over de attracties bevat de website uitgebreide informatie over de unieke evenementen en shows die in het park plaatsvinden. De site bevat ook spelletjes en een kleurwedstrijd voor de kinderen. Tot slot kunt u een weersverwachting in Hellendoorn op de website vinden.

Bekijk nu de nieuwe website van Avonturenpark Hellendoorn: www.avonturenpark.nl

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *