Regio’s en samenwerkingsverbanden vinden de weg naar Holland Beurs 2012

Het recreatieve en toeristische seizoen start dit jaar met het publieksevenement Holland Beurs 2012. Tijdens dit nieuwe evenement presenteren diverse regio’s en samenwerkingsverbanden de mogelijkheden op het gebied van vrijetijdsbesteding in Nederland. Holland Beurs 2012 wordt gehouden van 29 maart tot en met 1 april onder de imposante kap van Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen nabij Hoofddorp. Nederland wordt pas echt ontdekt tijdens Holland Beurs 2012.

Holland Beurs 2012 combineert ‘Er-op-Uit’ in Eigen Land met Lifestyle en een Hollandse Markt. Een belangrijk uitgangspunt bij de opzet van Holland Beurs 2012 is dat het evenement de unieke samenhang in recreatie en toerisme binnen Nederland presenteert. Hierdoor is het een sterke optie om als regio, gemeente of ander samenwerkingsverband deel te nemen aan Holland Beurs 2012. Hiertoe biedt Holland Beurs 2012 de unieke mogelijkheid om gezamenlijk deel te nemen in een eigen exclusief Paviljoen. Dit is al mogelijk vanaf € 650,00 per deelnemende partij in een eigen paviljoen van 24m2 en bij vijf participanten.

Samenwerkingsverbanden die al gekozen hebben voor Holland Beurs 2012 zijn onder andere:

  • Dit is Assen
  • Tourisme Utrecht
  • Scheveningen Boulevard
  • Stichting Utrechts Museumkwartier
  • Promotie Zoetermeer
  • Magisch Drenthe
  • Bunschoten / Spakenburg

Doe ook mee en ontmoet een gemotiveerde doelgroep tijdens het grootste publieksevenement als platform voor binnenlandse recreatie en toerisme. Holland Beurs 2012 kent eenvoudige en voordelige instapmogelijkheden. Informeer vrijblijvend naar uw mogelijkheden via m.reimus@hollandbeurs.nl of telefonisch 06-41091093.

“Beleef Nederland onder één dak” tijdens Holland Beurs 2012 van 29 maart tot en met 1 april.

Kijk op www.hollandbeurs.nl voor meer inspiratie en informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *