MKB-desk van DHV gidst recreatiebedrijven door het regelwoud

DHV ziet dat recreatie en landschapsontwikkeling steeds vaker hand in hand gaan. Recreatieondernemers hebben echter niet altijd volledige kennis in huis als het gaat om natuur, landschap, ruimtelijke ordening, milieu en duurzaamheid. Het Advies- en Ingenieursbureau heeft dan ook besloten om meer met de recreatiesector samen te werken. Voor ondernemers is de MKB Helpdesk beschikbaar; DHV treed ook toe tot de RECRON Top adviseurs; en op praktisch vlak werkt DHV al samen met International Wellness Resorts.

MKB Helpdesk
De MKB Desk helpt ondernemers met complexe vraagstukken, waarbij veel kennis van wet- en regelgeving wordt vereist. Denkt u bijvoorbeeld aan het aanvragen van een nieuwe Wabo-vergunning, vragen over uw bestemmingsplan, bedrijfs-verplaatsingen, certificering, milieuzorg of duurzaam ondernemen. De DHV specialisten bij de MKB-desk vertalen ingewikkelde zaken naar normale ondernemerstaal en praktische oplossingen. Allerlei terreinen waar de ondernemer zelf niet direct van op de hoogte is. Het contact met de MKB Desk is gratis en blijft gratis tot er voor vervolgwerk kosten moeten worden gemaakt.

Veluwse Bron

Nieuwe wellnessresorts
‘De thema’s duurzaamheid en landschappelijke inpassing worden ook steeds belangrijker in de wellnessindustrie’, aldus Gert van der Steen, oprichter van IWR en Recron-ondernemer van het jaar in 2011, ‘we kunnen de expertise van DHV op dit gebied goed gebruiken.’ DHV en IWR brengen de komende periode in kaart waar mogelijkheden zijn voor ontwikkeling van bestaande en nieuwe wellnessresorts in combinatie met natuur- en landschapsontwikkeling. Daarnaast onderzoeken DHV en IWR op welke wijze deze plannen kunnen worden ingepast in de ruimtelijke ambities van provincies en gemeenten.

meer informatie: www.dhv.nl

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *