Landal Cauberg opnieuw de locatie voor Red Bull Crushed Ice

De samenwerking tussen Landal Kasteeldomein de Cauberg en de Red Bull Crashed Ice World Championship is in 2011 zeer goed bevallen en beide organisaties werken dan ook in 2012 weer graag samen aan het sportieve spektakel dat dit jaar op 4 februari op de agenda staat.

Lef en spektakel
Bij dit wereldkampioenschap leggen ’s werelds sterkste schaatsers in groepjes van vier een bijna 600 meter lang ijsparcours af vol hobbels, obstakels en scherpe bochten met snelheden van 70 km/u. De spelregels zijn daarbij simpel: wie het eerst beneden is, wint. In deze nieuwe sport, door Red Bull bedacht, zijn regels over boord gegooid en wordt ruim baan gegeven aan schaatsers met talent, doorzettingsvermogen en durf.

Landal Kasteeldomein de Cauberg atletendorp
Drie weken lang is de crew, die op het park verblijft, bezig met de opbouw. Ook is Landal Kasteeldomein de Cauberg aangewezen als atletendorp. Dat betekent dat er zo’n 250 deelnemers, coaches en pers over de vloer komen. Het spektakel wordt in maar liefst 30 landen, veelal live, uitgezonden. In het stadscentrum is de race op grote beeldschermen te volgen. Landal Kasteeldomein de Cauberg heeft een ruime ervaring in het accommoderen van dergelijke grote groepen ten tijde van evenementen zoals tijdens de wielerevenementen Amstel Gold Race en Boogies Extreme.

Meer informatie:
www.landal.nl
www.redbull.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *