De verhuur en exploitatie van het luxe resort PUUR Exloo in Drenthe wordt aan Landal GreenParks overgelaten. Daarmee voegt Landal een kwalitatief zeer hoogstaande locatie toe aan het assortiment. Het park wordt niet, zoals Hof van Saksen, als eigen merk in de markt gezet, maar profileert zich als Landal-park.

De verhuur en exploitatie van het luxe resort PUUR Exloo in Drenthe wordt aan Landal GreenParks overgelaten. Daarmee voegt Landal een kwalitatief zeer hoogstaande locatie toe aan het assortiment. Het park wordt niet, zoals Hof van Saksen, als eigen merk in de markt gezet, maar profileert zich als Landal-park.

Zie ook: Puur Exloo, rendement in het topsegment

Landal heeft inmiddels een groeiende groep accommodaties in het topsegment in haar portefeuille. Toch is men niet van plan om daar, op de website, een aparte categorie van te maken, of een eigen label voor te ontwikkelen. Woordvoerder Jeanette ten Kate ligt toe: "We hebben in heel Europa accommodaties van een vergelijkbaar topniveua. Voor onze gasten maken we op de website wel duidelijk dat er op Puur exloo eenzeer hoog comfortniveua geboden wordt. We noemen de zeer luxe parken ook 'resorts' i.p.v. 'vakantieparken'.

Het luxe Landal PUUR Exloo ligt op ca. 15 km afstand van Emmen en is gelegen op de Hondsrug in een fraaie omgeving met prachtige natuur, vlakbij de hunebedden en De Hondsrug Unesco Geopark. Het resort is ontwikkeld door Kontour Vastgoed en gebouwd door Koenen Bouw (beide onderdeel van VolkerWessels). Het kwalitatief hoogwaardige resort te midden van Drentse natuur is binnen het Landal aanbod een aanwinst voor liefhebbers van luxe, rust en natuur. De eerste Landal gasten worden vanaf 1 juni 2020 ontvangen.

Landal PUUR Exloo bestaat uit 80 extra luxe vrijstaande vakantievilla’s met overwegend rieten kappen en een exclusief interieur. De 6-, 8- en 10-persoons villa’s zijn duurzaam gebouwd en voorzien van onder meer een luchtwarmtepomp en vloerverwarming. Alle typen vakantievilla’s beschikken tevens over een wasmachine/wasdroger, smart TV, Sonos geluidssysteem, gratis Wifi, sauna, zonnedouche/regendouche en Quooker warmwatervoorziening in de keuken.

Vanaf 13 mei kan men reserveren voor aankomsten vanaf 1 juni a.s.. In totaal gaat het resort, dat wordt ontwikkeld door Kontour Vastgoed, bestaan uit 180 vakantiewoningen. Gasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen hotel. Voor de zomer worden er nog nieuwe buitenactiviteiten en sport- en spelvoorzieningen gerealiseerd op het resort zelf. Het avontuurlijke wandelpad ‘Het Sabeltandtijgerspoor’ start op het resort en is een avontuurlijke beleefroute waarbij kinderen kunnen klimmen, springen en balanceren. Met behulp van een Virtual Reality bril kan men zien hoe het gebied er in de IJstijd uitzag.

“Drenthe is één van de populaire bestemmingen bij onze gasten en we zijn daarom erg verheugd een topproduct te kunnen toevoegen op zo’n fraaie locatie op de Hondsrug. Met deze extra luxe vakantievilla’s is ons aanbod in Drenthe verder uitgebreid. Dit familieresort past haarfijn in de expansiestrategie van Landal waarbij we ons richten op uitbreiding van ons aanbod met kwalitatief zeer hoogwaardige parken in een natuurlijke omgeving,“ aldus Dirk Anbeek, algemeen directeur van Landal GreenParks.

De villa’s op Landal PUUR Exloo worden aangeboden vanaf 323.000 euro aan particuliere investeerders. Meer informatie: www.puurexloo.nl of www.kontourvastgoed.nl  

Bron en meer informatie: www.landal.nl