Ook dit jaar wordt Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit georganiseerd op een toplocatie met bijzondere sprekers, trends en noviteiten. Trends en inspiratie met een praktische insteek. Je kunt er de dag na de Vakdag direct mee aan de slag.

Ook dit jaar wordt Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit georganiseerd op een toplocatie met bijzondere sprekers, trends en noviteiten. Trends en inspiratie met een praktische insteek. Je kunt er de dag na de Vakdag direct mee aan de slag.

Laat je inspireren door onze gastheer Joost Frijlink van WaterGoed! die zijn buitensportlocatie transformeerde naar een succesvolle eventlocatie met een tophoreca. Of luister naar Marco Peek van de Brothers Horeca Groep die je meeneemt in de ontwikkeling van hun nieuwste concept de JEU de boules bar. Olivier Bauden van de beste dierentuin van Europa, Pairi Daiza, laat je zien hoe ze altijd weer prijzen winnen en succesvol dag- en verblijfsrecreatie aan elkaar weten te knopen.

Nieuwsgierig naar een rendabele toepassing van VR? Dan moet je zeker naar Wouter van den Bijgaart komen luisteren die al twee VR-Rooms heeft draaien. En wat dacht je van een next level in FEC? Dan moet je zeker de presentatie van Richard Bultink zien die zijn oude tennishal ombouwde naar FEC The City. Joeri Holsheimer neemt je mee naar het nieuwe level in escape rooms. Zomaar een greep uit de presentaties en het programma dat je niet mag missen!

Op de Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit maak je kennis met de nieuwste innovaties en krijgt volop tips & tricks om je onderneming klaar te maken voor de toekomst. Natuurlijk is er in het programma volop ruimte om je netwerk uit te breiden. Het complete programma met 3 podia en een Beursplein vind je hier. Ervaar hoe attracties zich ontwikkelen en kom naar Vakdag Het Nieuwe Dagje Uit. Tot dinsdag 23 juni bij locatie WaterGoed! in Valburg.

Meer informatie: https://www.hetnieuwedagjeuit.nl

Deze vakdag zou toch oorspronkelijk in februari plaatsvinden? De organisatie legt uit: "We kregen heel veel reacties dat recreatiebedrijven heel druk zijn in deze periode van het jaar. Ook toeleveranciers moeten alle zeilen bij zetten om hun producten, attracties en overige diensten op tijd te kunnen leveren. Druk, Druk, Druk. En dus de suggestie om de Vakdag later in het seizoen te organiseren. Een suggestie waar we graag gehoor aan geven. De Vakdag van dinsdag 11 februari a.s. zullen wij verplaatsen naar dinsdag 23 juni op een nieuwe locatie: Watergoed."