Op dinsdag 24 maart organiseert Stratech op de Landgoederij in Bunnik, voor de vierde keer Leisure in Business: hét kennisevent voor de recreatieondernemer van de toekomst!

Op dinsdag 24 maart organiseert Stratech op de Landgoederij in Bunnik, voor de vierde keer Leisure in Business: hét kennisevent voor de recreatieondernemer van de toekomst!

Tijdens dit inspirerende event verwelkomen wij diverse interessante topsprekers die je zullen voorzien van handvatten, praktijkvoorbeelden en tips & tricks over actuele onderwerpen.

Het kennisevent bestaat uit diverse plenaire- en parallelsessies, waardoor je je eigen programma kunt samenstellen! Enkele sprekers en onderwerpen die op het programma staan:

Trends in het boekingsgedrag – Door Expedia

Welke trends ziet Expedia in het boekingsgedrag van een gast en waarom gaat dit juist voor jou als recreatieondernemer interessant worden? Expedia vertegenwoordigt o.a. de merken Expedia, Hotels.com, Trivago, HomeAway en CheapTickets.

Kansen voor vakantieparken en camping – Door ABN AMRO

Spreker is Stef Driessen Sector Banker Leisure bij ABN AMRO. Samen met zijn 60 gespecialiseerde teamgenoten adviseert hij bedrijven in de Leisure, Travel & Hospitality. ‘De leukste sector, die het leven van zo veel mensen helpt verrijken.’ Over nieuwe verdienmodellen wisselt Stef graag met zijn klanten van gedachten. Daarbij zet hij daar waar mogelijk zijn netwerk in, om ze verder te helpen.

Revenue Management in de hotelsector – door BUAS

Spreker is Stan Josephi, Senior Lecturer Hotel Revenue Management op de Breda University of Applied Sciences. (voorheen NHTV) Hij heeft omvangrijke ervaring in de internationale hotelindustrie en zijn carriere in revenue management omvat meer dan 20 jaar waarin hij als adviseur, trainer, docent en onderzoeker betrokken is bij dit fenomeen.

Omdenkclinic

Wat is het verschil tussen ja-maar-denken en ja-en-denken, het verschil tussen het denken in termen van bedreigingen of kansen? Daar zouden we een intrigerende PowerPoint presentatie over kunnen geven. We gaan er echter vanuit, dat in de meeste organisaties de bereidheid om op een ja-en-manier te denken (meer dan) aanwezig is. Alleen: er is nog wel een verschil tussen kennen en kunnen. Over dit kunnen gaat de Omdenkclinic.

Meer informatie en aanmelden: www.leisureinbusiness.nl

Let op: t/m 14 februari geldt er een Early bird tarief, van € 79,95

tip van de redactie